Termometre (64)

Sortare dupa
Termometrul nu necesita contactul cu pielea pentru a masura temperatura corporala. Este multifunctional, masurand cu acuratete atat temperatura corpor
Termometrul nu necesita contactul cu pielea pentru a masura temperatura corporala. Este multifunctional, masurand cu acuratete atat temperatura corpor
Termometru clinic digital, pentru masurarea temperaturii organismuluiTermometru clinic digital cu modalitate simpla si rapida de citire a temperaturii
Exista diversi indicatori ai ovulatiei in decursul ciclului menstrual, cel mai important fiind temperatura bazala a corpului. Medel Fertyl este un ter
Termometru digital cu varf flexibil, mult mai sigur si mai confortabil de utilizat si functie alarma de febra.
Quiko calculeaza temperatura ambientala si tine cont de influenta temperaturii camerei pentru a reda ce precizie temperatura corpului prin proiectie.
Termometrul digital Dr.Max este ideal pentru masurarea rapida a temperaturii corpului uman, fiind usor de folosit. Masuratorile pot fi facute sublingual, axial sau rectal, iar curatarea capatului se face foarte usor, cu apa si sapun sau alcool sanitar.
Termometru digital cu varf flexibil, ce masoara temperatura in 10 secunde. Masurarea temperaturii se poate face oral, axilar si rectal. Datorita varfu
Termometrul cu infrarosu Dr.Max masoara temperatura corpului pe baza energiei infrarosii emise de frunte. Utilizatorii pot obtine rapid rezultate ale masuratorilor dupa scanarea corecta a fruntii.
Termometru digital ce masoara temperatura in 10 secunde.
Termometrul digital Thermo este un dispozitiv medical clasa a II-a, usor de utilizat, cu semnalizare sonora.
ThermoScan 7 este termometrul auricular de la Braun cu cea mai mare acuratete, datorita varfului pre-incalzit si al sistemului de pozitionare ExacTemp®
Termometrul digital 3 in 1, cu varf flexibil PRT 1000
Termometru digital cu varf flexibil, caracasa din plastic si ecran din cristale lichde (LCD), asigură o măsurare rapidă, sigură și confortabilă a temperaturii.
Termometrul digital cu masurare in 60 secunde este dotat cu un ecran LCD usor de citit, fiind lipsit de substante periculoase cum ar fi sticla sau mercurul.
Termometrul Duo cu infrarosu este un termometru performant care permite masurarea imediata si exacta a temperaturii. Acesta este destinat masurarii temperaturii corpului uman de la nivelul fruntii sau a urechii.
Termometru medical cu varf aurit si timp de masurare 10 secunde, axilar, oral sau rectal, foarte precis si economic, acest termometru digital este prevazut cu cele mai avansate caracteristici: varf aurit, tija flexibila, ecran mare iluminat din interior, alarma de febra, rezistent la apa, memorie.
Veroval® Termometru 2 in 1 cu infrarosu este ideal pentru familiile cu copii si ofera  doua metode de masurare (la nivelul urechii si la nivelul fruntii).
Recomandat pentru sugari, copii si adulti. Age Precision - interpretarea valorii temperaturii in functie de varsta, pentru intreaga familie. Cu afisaj care se coloreaza diferit, in functie de interpretarea temperaturii.
Termometru digital cu masurare rapida, memorie de 1 masurare, si semnalizare sonora, este dotat cu un ecran LCD usor de citit, iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticla sau mercurul.
Termometrul se foloseste pentru masurarea temperaturii din incaperi.
Termometrul se foloseste pentru masurarea temperaturii din incaperi.
Termohigrometrul digital Minut are 5 functii: termometru, higrometru, ora/data, backlight – miscati dispozitivul pentru a lumina ecranul si alarma.
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval Baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te ajuta sa verifici temperatura bebelusului ori de cate ori doresti, fara a-l deranja.
Acest termometru digital ofera o masurare rapida a temperaturii si o precizie maxima si are un ecran mare ce este usor de citit.
Termometrul Laica TH1003 masoara temperatura de pe frunte fara contactul cu pielea, temperatura din camera, temperatura lichidelor si suprafetelor.
Prin designul sau compact, Braun ThermoScan® 3 (IRT3030) este foarte simplu, bland si rapid de utilizat.
Prevazut cu semnal sonor ce informeaza ca temperatura a fost masurata. Memoreaza ultima temperatura masurata.Se poate masura temperatura si in timpul
Termometre

Termometre

Termometre - Aparatura medicala