Solaris

  (368)
Solaris
Sortare dupa
  • Este considerata un aliment miracol, mai eficienta decat graul sau germenii acestuia.
  • Sarea marina contine iod natural si constituie un condiment de baza in alimentatie. Sarea marina Solaris, cu puritate 99,67%, este extrasa din apa de mare si contine un intreg complex de minerale avand efecte benefice asupra organismului.
  • Semintele de psyllium sunt recomandate datorita proprietatilor laxative pe care le au. Psyllium-ul este una dintre cele mai sanatoase si eficiente plante pentru controlul greutatii si curele de detoxifiere.
  • Crema de arahide obtinuta 100% din arahide prajite.
  • Piperul are puternice proprietati antioxidante, stimuleaza arderile la nivelul depozitelor adipoase si activeaza metabolismul si este un excelent remediu pentru afectiunile respiratorii.
  • Fructele de açaí, denumite si fructele care plang, sunt un super-aliment consumat din vechi timpuri in America de Sud. Bogate in antioxidanti, vitamine si minerale, sunt o importanta sursa de energie pentru organism.
  • Chimenul este bogat in vitamina A, B3, B9, C, E si minerale: fier, zinc si potasiu.
  • Intaresc sistemul imunitar, imbunatatesc circulatia periferica, calmeaza durerile de dinti, stimuleaza digestia.
  • Semintele de mac sunt bogate in minerale – calciu, magneziu, fier si cupru.
  • Nucsoara este un condiment ce poate fi adaugat la preparatele dulci, in special la cele festive, pregatite cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar si la unele mancaruri ori bauturi, mai ales calde.
  • Chimenul negru este un condiment utilizat si drept remediu din timpuri vechi si ajuta la cresterea imunitatii intregului organism. Este un aliment naturist, pentru o dieta sanatoasa.
  • Semintele de susan pe langa faptul ca au o mare valoare energetica, aduc un aport insemnat in afectiunile de nutritie
  • Apreciat pentru multiplele sale proprietati terapeutice, atat in medicina indiana, cat si in cea chineza, turmericul este inainte de toate un antioxidant si imunostimulator eficient.
  • Migdalele au proprietatea de a proteja sistemul imunitar, inima si creierul.
  • Nautul este asemanator cu soia si se poate folosi in prepararea chiftelelor, sarmalelor sau pilafurilor, fiind un foarte bun inlocuitor pentru carne, fiind si mai gustos decat soia.
  • Orzul este satios, benefic pentru digestie si confera energie pentru o zi solicitanta.
  • Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor.
  • Cunoscut si folosit de mai bine de 9000 de ani, graul provine, conform celor mai vechi dovezi arheologice, din „Cornul abundentei” (sau „Semiluna fertila”), o regiune din vestul Asiei ce cuprindea teritoriul Siriei, Iordaniei, Turciei, Armeniei si Irakului (de astazi).
  • Graul spelta, denumit si alac, se cultiva de peste 5000 de ani, inca din Epoca Bronzului.
  • Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace
  • Faina integrala de orez este obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Aceasta este recomandata in stari anemice si de slabiciune.
  • Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre.
  • Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun
  • Fulgi de secara germinata granovit aduc un aport de vitamine si minerale organismului, contribuind la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun.