Solaris

Sortare dupa
Gustare pentru orice moment al zilei, alaturi de un ceai cald sau un pahar cu suc proaspat de fructe.
Caju-ul face parte din aceeasi familie cu fisticul si mango, fiind originar din Brazilia. Fructele de caju sunt carnoase si gustoase, iar nucile de caju cresc in exteriorul fructelor.
Are un efect pozitiv in functionarea ficatului, motiv pentru care este recomandat in consumul de salate sau alte preparate care necesita adaos de ulei vegetal.
Astragalus este o familie cu numeroase specii, cunoscute si utilizate in medicina traditionala chineza, pentru multiplele sale actiuni benefice.
Semintele de mac sunt bogate in minerale – calciu, magneziu, fier si cupru.
Nucsoara este un condiment ce poate fi adaugat la preparatele dulci, in special la cele festive, pregatite cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar si la unele mancaruri ori bauturi, mai ales calde.
Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu lapte.
Migdalele au proprietatea de a proteja sistemul imunitar, inima si creierul.
Nautul este asemanator cu soia si se poate folosi in prepararea chiftelelor, sarmalelor sau pilafurilor, fiind un foarte bun inlocuitor pentru carne, fiind si mai gustos decat soia.
Graul spelta, denumit si alac, se cultiva de peste 5000 de ani, inca din Epoca Bronzului.
Este foarte hranitor, cu gust discret de nuca,
Produsul poate fi folosit pentru condimentarea diferitelor preparate la grill
Amestecul din fulgi de ovaz, fulgi de orz, fulgi de secara, fulgi de grau in proportii egale.
Constituie o sursa ideala de energie, bogata in proteine, continand 31% proteina completa, cu toti aminoacizii esentiali si acizii grasi nesaturati, avand raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3 de
Este un ulei foarte bogat in vitamina E, excelent antioxidant.
Uleiul de canepa este obtinut prin presare la rece din seminte nedecorticate de canepa. In prezent, canepa este foarte apreciata pentru proprietatile sale nutritive, fiind considerata un produs valoros pentru o alimentatie bogata in nutrienti.
Uleiul contine substante esentiale pentru organism, avand numeroase proprietati terapeutice.
Uleiul esential de menta actioneaza ca stimulant general al functiilor digestive, ca antiseptic intestinal, antidiareic, antispasmotic, antivomitiv si carminativ.
Uleiul de Iasomie este exotic si atragator. Unul dintre cele mai luxoase arome.
Uleiul esential de Lavanda este cunoscut prin faptul ca este un relaxant puternic si ajuta in diminuarea stresului si a supraoboselii.
Amestec de parfumuri pentru utilizarea in lampa de aromoterapie.
Ulei odorizant, pentru lampa de aromoterapie, cu un miros placut, in ton cu perioada sarbatorilor de iarna
Uleiul odorizant de trandafir va conecteaza la frecventa iubirii. Aroma lui va va umple casa cu energie benefica si va va da o stare de bine si de siguranta.
Amestecul de legume reprezinta o baza gustoasa pentru preparatele culinare, aducand o aroma deosebita tuturor mancarurilor si scurtand totodata si timpul de preparare a acestora.