Igiena urechi (9)

Sortare dupa
Betisoarele igienice cu capete din bumbac 100% si forma speciala sunt ideale pentru aplicarea produselor cosmetice de ingrijire si pentru curatarea urechiuselor copiilor.
Serul fiziologic este indicat ca solvent pentru medicamentele care trebuie administrate intravenos (in vena), intramuscular (in muschi) sau subcutanat (sub piele), ca suport pentru adaugarea unor medicamente.
Betisoarele igienice Trussa Care for all sunt concepute pentru curatarea delicata a urechii externe a copiilor.
Betisoare speciale pentru urechile bebelusilor, prevazute cu protectie.
Solutie hipertona sterila de clorura de sodiu, cu concetratie de 3%, in flacoanae unidoza, pentru inhalare, creste mobilizarea secretiilor in tractul respirator superior prin efect osmotic, de exemplu in cazuri de fibroza cistica, bronsiectazie, bronsiolita si impiedica uscarea mucoasei bronsice.
Betisoarele cu bumbac Carryboo sunt ideale pentru curatarea urechilor bebelusului, in deplina siguranta.
Pentru o respiratie buna si un somn linistit, Bebon Angel indeparteaza usor, sigur si igienic secretiile nazale ale bebelusului.
Cu varfurile lor sigure pentru utilizare de la nastere, betisoarele Dodie sunt testate dermatologic. Varfurile sunt din bumbac organic, iar betele lor sunt din hartie.
Humer este o solutie izotonica sterila de clorura de sodiu 0,9% in flacon unidoza pentru curatare nazala, spalarea canalului auditiv, curatarea ranilor si inhalare.
Igiena urechi

Igiena urechi

Produse ingrijire urechi pentru bebelusi