Orthomed

Sortare dupa
Bandajul elastic este realizat dintr-un material moale, care nu provoaca iritatii pe piele. El se prinde in doua cleme din metal, astfel ca acea persoana care il va folosi va avea parte de o fixare corecta si de durata.
Gulerul cervical colorat pentru copii OrthoMed este facut din burete de calitate si imbracat intr-un material rezistent. Pe de alta parte, in momentul atingerii pielii, se produce o senzatie placuta.
Gulerul cervical din spuma ORTHOMED este confectionat din spuma de calitate si imbracat in bumbac, pentru o senzatie placuta la atingerea pielii.
Orteza pentru incheietura de la mana dreapta este confectionata dintr-un material elastic de cei de la Orthomed si, totodata, aceasta este permeabila la aer.
Orteza elastica pentru genunchi Orthomed este tricotata printr-o tehnica unitara, dandu-i astfel forma anatomica dorita pentru un confort ridicat.
Orteza pentru genunchi cu silicon ORTHOMED ofera un sprijin sporit genunchiului si zonei patelare.
Perna lombara Orthomed va corecteaza pozitia intregii coloane vertebrale atunci cand stati pe scaunul de la birou sau de acasa, dar si pe cel de la masina/tren/avion/cu rotile.
Suportul pentru brat cu perforatii Orthomed este confectionat din bumbac special cu orificii pentru utilizarea bandajului in regiunile fierbinti. Are forma triunghiulara si este proiectat pentru a cuprinde tot bratul.
Guler cervical colorat pentru copii, confectionat din burete de calitate si imbracat intr-un material rezistent. In momentul atingerii pielii, se produce o senzatie placuta.
Orteza este realizata special pentru cei mai mici pentru momentele delicate din viata lor.
Brantul cu invelis textil ORTHOMED este produs din silicon de inalta calitate pentru echilibrarea presiunii pe toata talpa. Stratul textile fin asigura comfortul in contactul cu piciorul si protejeaza impotriva transpiratiei excesive.
Corsetul abdominal elastic ORTHOMED este produs din bumbac aero permeabil si sustine cu usurinta zona abdominala cu ajutorul benzilor Velcro din partea frontala.
Corsetul abdominal cu gaura pentru colostomie este confectionat dintr-un material moale si prietenos cu pielea dumneavoastra.
Fabricat dintr-o tesatura elastica premium, corsetul lombar cu efect de incalzire OrthoMed este ideal in timpul unor tratamente care vizeaza afectiuni ale zonei, dar si pentru compresia si fixarea usoara a taliei.
Corsetul lombar Orthomed are un design unic, partea din spate este tricotata si include patru tije din otel care au rolul de a intari zona si, totodata, de a oferi o sustinere suplimentara regiunii lombare, a spatelui.
Corsetul toraco-lombar ORTHOMED sustine coloanal vertebrala pastrand forma sa anatomica.
Corsetul toraco-lombar Orthomed sustine coloana vertebrala, pastrand forma sa anatomica.
Gulerul cervical Philadelphia Orthomed C-11 din doua piese este confectionat din plastic antibacterian, care regleaza umiditatea si datorita conformitatii perfecte cu anatomia gatului, asigura un confort ridicat la purtare.
Orteza elastica pentru cot ORTHOMED este tricotata printr-o tehnica unitara, dandu-i astfel forma anatomica dorita pentru un confort ridicat.
Orteza elastica pentru cot ORTHOMED este tricotata printr-o tehnica unitara, oferind astfel forma anatomica dorita pentru un confort ridicat.
Orteza elastica din lana cu efect de incalzire ORTHOMED protejeaza impotriva frigului si pastreaza zona calda la nivelul cotului.
Orteza elastica din lana cu efect de incalzire ORTHOMED protejeaza impotriva frigului si pastreaza zona calda la nivelul cotului.
Orteza elastica din lana cu efect de incalzire ORTHOMED protejeaza impotriva frigului si pastreaza zona calda la nivelul cotului.
Tricotata printr-o tehnica unitara, orteza elastica pentru genunchi de la ORTHOMED are forma anatomica dorita pentru un confort optim. Marginile sale sunt intarite si atent cusute ca sa nu raneasca pielea.