Microlife

Sortare dupa
Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu.
Termometrul digital cu masurare in 60 secunde este dotat cu un ecran LCD, usor de citit, intregul ansamblu fiind lipsit de substante periculoase precum sticla sau mercurul.
Termometrul digital non-contact cu infrarosii este destinat masurarii temperaturii pe frunte la o distanta de pana la 5cm. Principalul avantaj al acestui termometru il constituie insa faptul ca este capabil sa masoare temperatura ambianta si temperatura de la suprafata lichidelor.
Perna electrica Microlife FH 100 a fost proiectata pentru a fi utilizata pe acele parti ale corpului unde termoterapia are cea mai mare eficienta.
Tensiometrul de brat automat BP 3AG1 este testat clinic si validat prin protocol BHS – Societatea Britanica de Hipertensiune), fiind echipat cu tehnologia PAD (detectia aritmiei).
Termometrul digital cu masurare in 60 secunde este dotat cu un ecran LCD usor de citit, fiind lipsit de substante periculoase cum ar fi sticla sau mercurul.
Termometru digital cu masurare rapida, memorie de 1 masurare, si semnalizare sonora, este dotat cu un ecran LCD usor de citit, iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticla sau mercurul.
Manseta se foloseste impreuna cu tensiometrele automate si semiautomate Microlife si este confectionata dintr-un material rezistent.
Termometru digital Microlife MT 1931 cu timp de masurare de 60 secunde si tija flexibila pentru utilizare confortabila.
Perna electrica ergonomica pentru sale si mijloc este ltraflexibila, fara niciun fel de componente care ar putea incomoda utilizatorul, cu trei trepte de temperatura.
Microlife WS 50 va ajuta sa va evaluati cu exactitate greutatea corporala. Cantarele sunt esentiale daca doriti sa ajungeti la o greutate sanatoasa si sa o mentineti.
Pulsoximetru OXY 300 este un dispozitiv portabil non invaziv destinat pentru verificarea la fata locului a saturatiei de oxigen, a hemoglobinei arteriale (SpO2) si a ratei pulsului, la pacientii adulti si copii.
Stetoscopul ST-71 se utilizeaza pentru ascultarea inimii, plamanilor si a altor organe interne.
Tensiometrul digital de brat complet automat cu redare vocala BP A130 este testat clinic si validat prin protocol BHS – Societatea Britanica de Hipertensiune.
Termometrul cu masurare pe frunte si fara contact este delicat si igienic, recomandat de medici, cu o durata de afisaj super rapid de doar 3 secunde.
Tensiometrul BP AG1-20 este un aparat mecanic, cu actionare manuala, destinat masurarii tensiunii arteriale la nivelul bratului.
Adaptorul de retea permite functionarea fara baterii a tensiometrelor automate Microlife.
Aparatul de aerosoli Microlife Mesh NEB 800 este destinat terapiei prin inhalare, eficienta in caz de astm bronsic, bronsita cronica si alte afectiuni respiratorii.
Termometru medical cu varf aurit si timp de masurare 10 secunde, axilar, oral sau rectal, foarte precis si economic, acest termometru digital este prevazut cu cele mai avansate caracteristici: varf aurit, tija flexibila, ecran mare iluminat din interior, alarma de febra, rezistent la apa, memorie.
Cantar digital de diagnostic WS 80-N permite evaluarea compozitiei corporale si calculeaza automat procentul de grasime corporala, procentul de apa din organism, masa musculara, masa osoasa, indicele de masa corporala si rata metabolica de baza in functie de inaltime, varsta si sex.
Tensiometrul Microlife BP A150-30 AFIB este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa la domiciliu si poate inregistra pana la 30 valori ale tensiunii arteriale.
Microlife WatchBP Home este lider mondial in domeniul tensiometrelor digitale care permit depistarea precoce a fibrilatiei atriale (AFIB) si a hipertensiunii arteriale.
Tensiometrul BP W1 Basic este un automat, pentru incheietura, cu indicator LED de pozitionare, care ajuta pacientul sa gaseasca pozitia corecta a incheieturii mainii, pentru o masurare exacta a tensiunii arteriale.
Tensiometrul Microlife BP A1 Easy este recomandat pentru persoanele care isi doresc un tensiometru de brat portabil, precis, usor de utilizat si la un