Your Super

Sortare dupa
Mix-ul nou de plante ayurvedice cu proprietati adaptogene, te va ajuta sa te relaxezi, sa te odihnesti mai bine si sa fii mai energic si plin de viata.
Skinny Protein organic superfood mix este un amestec de proteine vegetale 62% absorbabile, contine toti aminoacizii esentiali si este o sursa excelenta de clorofila, Vitaminele A, B9, B12, C, calciu, potasiu si magneziu.
Forever Beautiful organic superfood mix contine un amestec de alimente nutritive, bogate in antioxidanti (ORAC 19750 μmol TE) si Vitaminele A, B2, B3, C, E.
Energy Bomb organic superfood mix este o sursa excelenta de antioxidanti (ORAC 16500 μmol TE) si cafeina (39mg/5g). Un mix bogat in vitamine si minerale precum Vitamina A, calciu, fier, potasiu si zinc.
Moon balance este un mix de 6 superalimente organice care ajuta la mentinerea sanatatii hormonale si la reducerea simptomelor sindromului premenstrual, ale menopauzei si a schimbarilor de dispozitie.
Plant collagen este un mix de superalimente organice care protejeaza colagenul natural si contribuie la sanatatea si hidratarea pielii.
Plant Protein este o sursa excelenta de proteine vegane si superalimente energizante.
Power Matcha organic superfood mix, invinge oboseala si problemele de concentrare cu o lingura zilnica de superalimente numai bune pentru un creier sanatos.