Sanatate mintala

  (8)
Sanatate mintala Dr. Max

Pentru a influenta benefic activitatea creierului, a imbunatati memoria si concentrarea precum si pentru functionarea normala a microcirculatiei sanguine centrale si periferice, Dr. Max a creat produse marca proprie ce contin ingrediente naturale precum ginkgo biloba si lecitina din boabe de soia.

Daca te confrunti cu insomnii sau treci printr-o perioada stresanta, gama de produse Dr. Max marca proprie iti vine in ajutor cu suplimente pe baza de extracte din plante: musetel, roinita, rhodiola, dar si melatonina, vitamine si minerale, ajutandu-te sa te relaxezi si sa ai un somn profund.

Farmacistii si consultantii Dr. Max sunt alaturi de tine si iti ofera cele mai bune recomandari pentru sanatatea si ingrijirea personala a ta si a familiei. Produsele Dr. Max marca proprie sunt realizate la inalte standarde de calitate, avand cel mai bun raport calitate-pret si fiind potrivite pentru toate nevoile pacientilor.

Sortare dupa
 • Dr. Max Ginkgo Pro Brain este un supliment alimentar ce contine un amestec de extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba (24% flavone glicozidice si 6% lactone terpenice) si acid gras nesaturat DHA (acid docosahexaenoic).
 • Happy Sleep contine o combinatie de extracte din plante si teanina ce se gaseste in planta de ceai. Acesta contribuie la starea de relaxare si intervine favorabil in tulburari ale somnului, ajutand la instalarea naturala a acestuia.
 • Lecitina este o substanta naturala de origine vegetala care joaca un rol important in nutritia celulelor nervoase.
 • Dr. Max Melatonina este un supliment alimentar cu efecte benefice asupra inducerii starii de somnolenta, atenuarii tulburarilor de somn si reducerii timpului necesar pentru a adormi.
 • Produsul contine extract din frunze de Ginkgo biloba ce contribuie la functionarea normala a microcirculatiei sangvine si sustine functia cognitiva.
 • Dr. Max Nervoton este un supliment alimentar ce contine extracte din plante, magneziu si vitamina B6.
 • Dr. Max Happy Sleep Melatonin este un supliment alimentar sub forma de jeleuri cu aroma de cirese cu melatonina si extracte din flori de Musetel si conuri de Hamei, imbogatite cu vitamina B6.
 • Dr. Max Ceai relaxare este un supliment alimentar sub forma de ceai, ambalat in plicuri individuale.
  Sanatate mintala

  Sanatate mintala