Galenic

Sortare dupa
Masca purificatoare cu efect rece Cold Purifying inchide porii si imbunatateste textura pielii (straturile superioare ale pielii).
Hidrateaza si reface consistenta pielii, catifeland-o intens in fiecare zi.
Gelul actioneaza toata noaptea pentru o piele vizibil mai tanara si luminoasa dimineata.
Contine apa de Sulfina planta medicinala cu numeroase beneficii pentru ten.
Produs anti-imbatranire, cu puteri exceptionale, pentru a oferi fiecarei femei certitudinea ca pielea sa va fi perfecta, conservata.
Masca hidratanta calmanta curata intens porii si tenul. Gelul clar, bogat in plante pe baza de glicerina, se incalzeste la aplicare.
Lotiunea reconfortanta hidrateaza si pregateste pielea pentru celelalte produse de ingrijire a pielii.
Crema netezeste ridurile si diminueaza cearcanele si ilumineaza aspectul ochilor.
Demachiant bifazic indeparteaza machiajul rezistent la apa si intareste genele, combina eficienta optima de curatare cu confortul ochilor si genelor, gratie combinatiei dintre o faza apoasa si una uleioasa.
Crema Cryo Booster atenueaza pungile, diminueaza cearcanele si netezeste ridurile.
Rehidrateaza, umple si protejeaza pielea de factorii de microstress cotidieni.
Acesta hidrateaza rapid, cu o textura non-grasa, finisare non-lipicioasa si non-comedogenic. Cu textura incredibil de usoara, acest gel se transforma in picaturi de apa racoritoare, care infuzeaza toata potenta hidratare a florii Rocher. Ofera un ten proaspat si radiant.
Masca detoxifianta cu efect cald Warming Detox curata in profunzime tenul si porrii, in doar trei minute.
Asocierea cu rasini naturale din compozitia cremei, odata pastrunse in riduri, se expandeaza, estompeaza ridurile pe parcursul noptii, dimineata, fata este cu adevarat odihnita.
Produs anti-imbatranire, cu puteri exceptionale, pentru a oferi fiecarei femei certitudinea ca pielea sa va fi perfecta, conservata.