Dermatherm

Sortare dupa
Gelul este conceput pentru tenul mixt sau gras. Complexul sau de ingrediente active compus din extract de melisa organica, apa termala din Cevennes si gluconat de zinc natural curata pielea, astfel incat aceasta sa fie curata si purificata.
Formulat fara conservanti sau parfum, acest produs curata delicat si indeparteaza machiajul de pe fata, ochi si buze.
Laptele este conceput pentru pielea sensibila. Complexul sau de ingrediente active compus din Aloe Vera Bio si Fair Trade, apa termala de izvor din Cevennes si complex de alge marine ofera pielii un produs de curatare si demachiant pentru fata cu un efect calmant de 28%.
Laptele este conceput pentru pielea normala sau uscata.
Masca de ingrijire este conceputa pentru pielea normala pana la uscata.
Crema hidratanta usoara este conceputa pentru pielea normala pana la uscata.
Fluidul este conceput pentru tenul mixt pana la gras. Complexul sau de ingrediente active compus din extract de Melissa organica, apa termala din Cevennes si gluconat de zinc natural regleaza sebumul si reda pielii confortul, hidratarea si aspectul mat.
Serul este conceput pentru pielea normala pana la uscata. Complexul sau de ingrediente active compus din apa de portocale organica, apa termala din Cevennes si Sodium PCA 100% natural ofera o imbunatatire cu 60% a hidratarii pielii.
Apa micelara este conceputa pentru tenul mixt si gras. Complexul sau de ingrediente active, compus din extract de melisa organica, apa termala de izvor din Cevennes si gluconat de zinc natural curata si demachiaza, lasand pielea curata si tonifiata.
Apa micelara este conceputa pentru pielea normala pana la uscata.
Apa micelara este conceputa pentru pielea sensibila.
Formulat fara conservanti sau parfum, acest concentrat organic de ingrijire a pielii sensibile ajuta la protejarea si calmarea zonei delicate din jurul ochilor.
Crema organica de zi pentru tenul sensibil Dermatherm este este formulat pentru pielea sensibila. Sinergia de ingrediente active ofera o ingrijire de rutina cu + 15% efect calmant si + 74% efect hidratant.
Crema organica intens hidratanta pentru ochi si piele normala si uscata Dermatherm ofera o actiune anti-cearcane.
Gelul este conceput pentru pielea normala pana la uscata.
Crema hidratanta anti-roseata este conceputa pentru pielea sensibila.
Complexul de ingrediente active este compus din apa de portocale bio, apa termala din Cevennes si sodium PCA natural, care ofera un efect de hidratare a pielii de +65%.
Acest produs este conceput pentru pielea sensibila si atopica.