Be Healthy

Sortare dupa
Formula ideal pentru persoanele adulte recomandat in perioadele solicitante, stari de oboseala psihica, epuizare fizica, tulburari de memorie, convalescenta, astenie sau pentru a completa dieta zilnica.
Formula pe baza de 5-HTP aminoacid ce ofera suport in sinteza serotoninei numita si substanta fericirii pentru a mentine sanatatea sistemului nervos.
Biotina sau Vitamina H este o enzima esentiala ce contribuie la utilizarea complexului de vitamine B stimuland producerea de energie in organism.
Magneziu de calitate superioara imbogatit cu vitamina B6 pentru suport energetic. Supliment util persoanelor expuse la un efort psihic si fizic crescut, sau sportivilor.
Reprezinta o forma inovatoare de vitamina C, care actioneaza de 2 ori mai repede si se absoarbe in cantitate de 3 ori mai mare fata de vitamina C obisnuita.
Gluconat de zinc – una dintre cele mai populare forme de zinc alimentar, gluconatul de zinc este creat prin fermentarea glucozei.
Uleiul de evening primrose mentine elasticitatea si sanatatea generala a pielii, asigura un confort optim inainte si in timpul menstruatiei si sprijina sistemul imunitar si sanatatea cardiaca.
O combinatie revolutionara de 6 elemente- cheie pentru stimularea sanatatii articulatiilor, prezente in organism in mod natural, in articulatii si in cartilaj, care absoarbe forta impactului si protejeaza  articulatiile.
Rolul major al vitaminei D in organism este de a mentine nivelurile normale de calciu si fosfor din sange.
Acidul folic cunoscut si ca vitamina B9 cu rol in mentinerea sanatati psihice si suport in perioada preconceptiei.
Reprezinta o formula avansata si echilibrata ce contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemelor si aparatelor organismului.
Este o substanță hidratantă existent în corpul uman în mod natural cu proprietăți miraculoase.
Suport pentru imunitate , energie si metabolism contine fumarat feros, o forma cu biodisponibilitate crescuta, fara sa creeze tulburari gastro-intestinale.
Combinatie echilibrata de vitamine B imbogatite cu Acid folic si Biotina.
Doza ridicata de Omega 3 de inalta calitate pentru sanatatea inimii, creierului si vederii.