Attitude

  (12)
Attitude
Sortare dupa
  • Imbogatit cu ovaz coloidal, solutia hypoalergenica pentru piele sensibila este special conceputa pentru cei a caror bariera de protectie a pielii a fost afectata, devenind mai vulnerabila.
  • Solutie 100% naturala, eficienta si sanatoasa pentru piele atopica, sensibila, uscata. Stiati ca apa reprezinta pana la 73% din greutatea nou-nascutului? Nu-i de mirare ca el sau ea este atat de moale si pufosel. In timp ce pot avea multa apa in interior, doriti sa pastrati cat mai mult posibil pielea delicata a micutului uscata la exterior.
  • Pielea delicata a bebelusilor trebuie curatata doar cu ingrediente naturale de origine vegetala si de aceea Attitude a creat servetelele umede biodegradabile. Suficient de rezistente pentru a curata toata mudaria, fara parfumuri artificiale, coloranti si derivati petrochimici, de asemenea se preteaza la compost.
  • Indiferent de ce tip de par are micutul dumneavoastra, faceti periajul mult mai placut si puneti capat lacrimilor cu spray-ul natural de la Attitude.