Solacium

Sortare dupa
Ibusinus este indicat ca antiinflamator, analgezic, antipiretic si decongestionant pentru caile respiratorii superioare si sinusuri.
Ciocolax Forte are la baza o combinatie de ingrediente naturale, cu un puternic efect laxativ stimulant, recomandat in caz de constipatie cronica.
Sirop laxativ cu formula originala recomandat in constipatia copiilor, avand un gust delicios de prune.
Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) si este recomandat in tusea productiva.
Revigrip Sinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
Este un gel conceput pentru calmarea durerilor gingivale legate de cresterea primilor dinti de lapte.
Revigrip Sinus este conceput pentru ameliorarea colicilor sugarului si ale copilului mic.
Sirop Unilox contine o combinatie unica de extracte naturale si alginat de sodiu care contribuie la mentinerea aciditatii gastrice normale, la sugari si copii.
Sideral Folic este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial si vitamine utilizat pentru compensarea deficitului nutritiv al adolescentilor si adultilor sau in perioadele in care organismul are nevoie crescuta de fier.
4LAX este un dispozitiv medical de unica folosinta pe baza de glicerina sub forma de supozitoare, indicat pentru a facilita activitatea de evacuare in caz de constipatie.
Sirop cu extract din radacina de Nalba mare si miere calmeaza tusea uscata si reduce iritatia gatului si a cavitatii orale.
Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina, grindelia, cimbru) si este recomandat in tusea seaca.
Se utilizeaza in caz de constipatie ocazionala pe perioada limitata.
Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina, grindelia, cimbru) si este recomandat in tusea seaca.
SiderAL picaturi pentru copii poate fi utilizat in orice situatie in care aportul de fier din dieta este scazut, necesarul de fier al organismului este mare (organismul copilului are o nevoie crescuta de fier) sau in care absorbtia intestinala a fierului este afectata.
Supozitoarele cu glicerina 4Lax pentru adulti sunt laxative utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei.
Sideral Active este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial, vitamina C si vitamine din complexul B, utilizat pentru compensarea deficitelor nutritive sau in momentele in care exista o nevoie crescuta pentru acesti nutrienti.
Se utilizeaza in caz de constipatie ocazionala pe perioada limitata.
Supozitoare cu glicerina pentru copii 4Lax sunt destinate pentru constipatie ocazionala sau cronica, ori in pregatirea pentru investigatii rectoscopice si dupa interventii chirurgicale.
Datorita combinatiei optime de senna si frangula, produsul are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida.
Larinsept spray oral actioneaza prin crearea unui film protector la nivelul gatului inflamat si iritat.
Sideral Forte poate fi utilizat in orice situatie in care aportul de fier din dieta este scazut, in cazul in care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feripriva, pierderi acute sau cronice de sange) sau in care absorbtia intestinala a fierului este afectata.