Relife

  (6)
Relife
Sortare dupa
  • Gelul este potrivit pentru pielea uscata si sensibila, cu tendinta atopica. Acesta favorizeaza restaurarea barierei naturale a pielii si poate fi utilizat atat de adulti, cat si de copii, pe fata si pe corp, datorita amestecului de componente care sporeste continutul de apa din piele si contribuie la o hidratare mai rapida.
  • Uleiul curata, hidrateaza, protejeaza si calmeaza pielea uscata si sensibila. Acesta este destinat pentru curatarea fara sapun, hidratarea si protejarea pielii uscate si sensibile de pe fata si corp, pentru a reduce sensibilizarea.
  • Crema formeaza o bariera de protectie la suprafata pielii. Potrivita pentru pielea sensibila si delicata a bebelusilor, este ideala pentru calmarea si prevenirea inrosirii si a senzatiei de arsura, in special in zona genitala si fesiera, prin formarea unei pelicule protectoare impotriva agentilor externi iritanti.
  • Crema este destinate pentru tratamentul simptomatic al dermatitei si eritemului. Este indicata pentru tratamentul pruritului si inrosirii asociate cu diferite tipuri de dermatita, inclusiv dermatita atopica si de contact. Datorita actiunii sale dermatoprotectoare, ajuta la mentinerea si restaurarea barierei cutanate fiziologice.
  • Crema este destinata pentru tratamentul simptomatic al dermatitei si eritemului. Aceasta este indicata pentru tratamentul pruritului si inrosirii asociate cu diferite tipuri de dermatita, inclusiv dermatita atopica si de contact. Datorita actiunii sale dermatoprotectoare, ajuta la mentinerea si restaurarea barierei cutanate fiziologice.
  • Crema hidrateaza, hraneste si protejeaza pielea sensibila si uscata. Este un produs de ingrijire zilnica pentru pielea uscata si sensibila si/sau cu tendinta atopica.