Holle Baby Food

Sortare dupa
Datorita continutului sau mineral echilibrat, apa pentru bebelusi Holle este conceputa pentru a satisface aceste nevoi speciale. Apa este imbuteliata intr-un ambalaj reciclabil si certificat de catre FSC, iar capacul este obtinut din materii ecologice provenite din trestia de zahar.
Mixul de legume se administreaza copilului incepand de la circa 3 - 4 linguri de pireu pana la un borcan. A nu se refolosi in cazul in care ramane pireu preparat, neservit.
Piure de mere, banane si caise pentru copii cu vart de peste 6 luni.
Piurel din grau spelta cu lapte se poate administra dupa varsta de 6 luni.
Pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani. 100% ecologic, fara adaos de zahar, fara arome artificiale sau conservanti.
Ceaiul Rosy Reindeer este un mix de plante si fructe atent selectionate si cu provenienta din culturi ecologice. Fara adaos de zahar, fara coloranti si fara conservanti, recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani.
Contine ingrediente provenite din agricultura bio-dinamica (calitate Demeter). Are un gust usor si este ideal pentru iesirile din casa sau atunci cand timpul este scurt. Poate fi oferit bebelusului ca atare sau in combinatie cu legume.
Puire fara gluten, cu aroma de dovleac dulce, quinoa si nuca de cocos.
Piureul nu contine gluten, adaos de zahar si sare, agenti de ingrosare, produse din lapte sau ou.
Piureul ecologic din fructe cu mere si capsuni este destinat bebelusilor cu varsta mai mare de 8 luni.
Nu contine gluten, agenti de ingrosare, adaos de zahar si sare, produse din lapte sau ou. Agitati inainte de utilizare. Se recomanda adaugarea a 2 lingurite de ulei vegetal pentru a imbogati piureul cu acizi grasi esentiali.
Se administreaza copilului incepand de la circa 3 - 4 linguri de pireu pana la un borcan. A nu se refolosi in cazul in care ramane pireu preparat, neservit. Nu se recomanda copiilor sub 4 luni.
Cereale Holle Bio orez integral fara lapte, provenite din agricultura bio-dinamica, ce i le poti oferi bebelusului dupa varsta de 4*-6 luni (*4 luni, daca este pe lapte praf, 6 luni daca este hranit exclusiv la san). Nu contin gluten, fara lapte, fara adaosuri de zahar sau sare si fara grasimi hidrogenate.
Cand preparati musli cu lapte si apa, sau fara lapte, este recomandat sa adaugati 1-2 lingurite de ulei comestibil pentru a imbogati piureul cu acizi grasi importanti.
Cerealele pot fi oferite bebelusului dupa varsta de 10 luni, cand e bine sa il incurajezi sa incerce si textura mai mare. Sunt ideale pentru a introduce bucatelele mici in alimentatia bebelusului, fiind usor texturate, cremoase si gustoase. Pot fi preparate in cateva minute.
Sunt mai usor digerabile si asimilabile decat cerealele din grau obisnuit.
Produs potrivit pentru bebelusii cu varsta mai mare de 4 luni. Nu contin gluten.
Mix-ul din cele 3 cereale contribuie la o mai buna digestie a bebelusului. Fiind cereale integrale, deci mai nutritive, acestea sunt potrivite pentru dezvoltarea copilului. Se recomanda pentru hranirea bebelusului mai mare de 6 luni.