Hofigal

Sortare dupa
Produs natural cu proprietati vitaminizante, remineralizante si tonifiante ale organismului si de completare a deficientelor nutritionale, pentru cresterea rezistentei la efort fizic si intelectual.
Tusimun asigura un aport de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii si a respiratiei.
Cu o concentratie de 30mg de coenzima Q10 in ulei de catina, produsul asigura organismului un aport adecvat de nutrienti pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate.
Echinaceea capsule, Hofigal, este un produs destinat suplimentarii dietei pentru imbunatatirea si echilibrarea activitatii sistemului imunitar.
Este un supliment alimentare ce sustine echilibrarea metabolismului glucidic si a metabolismului lipidic.
Redigest Plus comprimate este un produs natural ce se inscrie tendintei actuale din domeniul nutritiei pentru asigurarea necesarului de enzime si fitonutrienti in completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate.
Spirulina este o sursa importanta de fitonutrienti esentiali pentru organism, este bogata in proteine vegetale, aminoacizi, vitamine (inclusiv beta-caroten), saruri minerale, acizi nucleici necesari suplimentarii dietei pentru reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului.
Spirulina este un produs natural bogat in principii biologic active care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului.
Spirulina ajuta la reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismlui, la normalizarea schimburilor de substante la nivel celular si la restabilirea legaturilor intercelulare.
Uleiul de catina este o sursa naturala polivitaminica cu rol tonifiant general, vitaminizant, cu activitate antianemica, de stimulare a capacitatii de aparare naturala a organismului si care participa la mecanismul de detoxifiere al acestuia.
Uleiul de catina este o sursa naturala polivitaminica cu rol tonifiant general, vitaminizant, cu activitate antianemica, de stimulare a capacitatii de aparare naturala a organismului si care participa la mecanismul de detoxifiere al acestuia.
Datorita substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul cosmetic reface potentialul biologic al pielii si contribuie la mentinerea sanatatii ei.
Valeriana asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in restabilirea functiilor fiziologice si a starii de sanatate a organismului, contribuind la sustinerea unui psihic sanatos.
Tinctura de mesteacan are proprietati diuretice (cu eliminare de acid uric, cloruri si uree), de protectie a epiteliului renal, colagog-coleretice, sudorifice, usor hipotensive, hipocolesterolemiante.
Asigura un aport de fitonutrienti, usor asimilabili, necesari in suplimentarea dietei pentru mentinerea integritatii functiilor fiziologice si completarea unor deficiente nutritionale.
Extractul de urzica impiedica formarea matretii si stimuleaza cresterea parului.
O gustare delicioasa pe care o puteti lua cu dumneavoastra oriunde cu usurinta.
Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea functionarii normale a sistemului nervos central.
Tinctura din flori de soc asigura un aport bogat de fitonutrienti in suplimentarea dietei pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii in perioadele reci ale anului.
Produs natural cu proprietati cardiotonice, vasodilatatoare la nivelul coronarelor si a vaselor periferice, antioxidante, anticoagulante si diuretice blande, sedative usoare asupra sistemului nervos central.
Asigura necesarul de fitonutrienti pentru completarea deficientelor nutritionale in vederea echilibrarii dietei pentru tonifierea si revigorarea organismului.
Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea procesului de regenerare al celulei hepatice.
Hofigal Gemoderivat cu 30 de monodoze de extract glicerinohidroalcoolic din mladite de catina rosie (Tamarix ramosissima), supliment alimentar cu o complexa valoare
Actiune benefica asupra: aparatului osteoarticular, plamanilor, metabolismului proteic si glucidic, a functiei renale.