HiGeen

Sortare dupa
Surprinde-ti simturile cu luxoasa gama de crema de dus cu o textura unica care lasa mâinile frumos parfumate și senzația de piele curată de-a lungul întregii zile. Contine triglucen, care are efect antiseptic
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii. Gelul pentru maini contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice: 70% Etanol pentru dezinfectare; Glicerina pentru hidratare; Granule cu vitaminele A si E; Apa deionizata. Vitamina A stimuleaza
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice: 70% Etanol pentru dezinfectare; Glicerina pentru hidratare; Granule cu vitaminele A si E; Apa deionizata. Vitamina A sti
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii. Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice.
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice.
Trebuie sa va curatati mainile si nu exista apa in jur? Cateva picaturi de dezinfectant pentru maini Higeen isi vor face treaba.
Sampon si gel de dus potrivit pentru utilizarea din cap pana in picioare. Acesta curata delicat si catifeleaza bland.
Hraneste si fortifiaza parul delicat al copiilor cu ajutorul unor vitamine cu efect regenerator, care lasa parul puternic si sanatos.
Gelul pentru maini nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice.
Spray-ul contine 70% etanol, apa deionizata, dar si ingrediente speciale pentru ingrijire si protectie. Bogat in Aloe Vera si emolienti premium, acest spray va mentine mainile moi si catifelate.
Gelul antibacterian pentru maini cu vitamine si glicerina, Kiwi (alcool 70%) nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si
Gelul antibacterian pentru maini cu vitamine, glicerina, Oud si alcool 70% nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Gelul antibacterian pentru maini cu vitamine si glicerina, Together in Love, nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Gelul antibacterian pentru maini Fresh Verbena, cu alcool 70%, este perfect pentru acasa, la birou sau chiar in masina.
Acesta hraneste si fortifiaza parul delicat al copiilor cu ajutorul unor vitamine cu efect regenerator, care lasa parul puternic si sanatos. Acesta curata cu multa delicatete.
Samponul si gelul de dus pentru copii fara parabeni Bibo hraneste si fortifiaza parul delicat al copiilor cu ajutorul unor vitamine cu efect regenerator, care lasa parul puternic si sanatos.
Gelul antibacterian pentru maini cu vitamine si glicerina, Blue Flowers, nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.
Dezinfectant pentru masca, maini si obiecte (telefon, laptop, in masina), verbena si alcool 70%. Ucide 99% din germeni in cateva secunde.
Surprinde-ti simturile cu luxoasa gama de crema de dus, ce are o textura unica care lasa mainile frumos parfumate si ofera o senzatie de piele curata de-a lungul intregii zile.
Formula specializata de hidratare patrunde adanc in piele, curata si hidrateaza din interior. Produsul este potrivit pentru spalarea corpului si a mainilor.
Gelul pentru maini nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.