Dentissimo

Sortare dupa
Acest produs este conceput de catre stomatologii elvetieni, pentru un periaj stabil si controlat al copiilor +6 ani.
Noua formula a pastei de dinti Pregnant a fost creata special pentru perioada de sarcina si alaptare a copilului.
Periuta de dinti Parodontal asigura curatarea eficienta a suprafetelor interdentare.
Periuta de dinti Sensitive are par microfin pe partea exterioara, pentru curatarea eficienta a suprafetelor interdentare, oferind si masaj delicat al gingiilor.
Pasta de dinti Extra-Whitening contine o formula inovativa regera-pro cu carbune activat impotriva tartrului, fiind ideala pentru fumatori, consumatori de ceai si cafea.
Pasta de dinti dezvoltata de stomatologii elvetieni protejeaza dintii si gingiile, impiedica formarea cavitatilor, parodontitei, gingivitei, stomatitei, trateaza in mod eficient sangerarea gingiilor.
Pasta de dinti Junior ajuta la prevenirea cariilor, la intarirea smaltului si face dintii copiilor sanatosi si puternici.
Pasta de dinti dezvoltat de stomatologii elvetieni protejeaza dintii si gingiile, impiedica formarea cavitatilor, parodontitei, gingivitei, stomatitei, trateaza in mod eficient sangerarea gingiilor.
Dezvoltata de stomatologii elvetieni, noua formula inovativa a apei de gura Gum Protection impotriva inflamarii si sangerarii gingiilor, protejeaza dintii si gingiile.
Noua formula inovativa regenera-pro a pastei de dinti-gel Advanced Whitening Gold ofera rezultate de albire de inalta performanta.
Periuta de dinti pentru copiii intre 2 si 6 ani este conceputa special pentru periajul stabil si controlat.
Periuta de dinti are perii medii rotunjiti ce ajuta la indepartarea placii bacteriene si la mentinerea sanatatii dintilor si a gingiilor.
Periuta de dinti Medium Antiplaque are o eficienta anti-placa dovedita.