Biorepair

Sortare dupa
Pasta de dinti pentru uz zilnic are o concentratie mare de microRepair ® 200 mg/g.
Biorepair® Kids este singura pasta de dinti care contine particule microRepair, care intaresc smaltul dintilor din lapte, favorizand dezvoltarea sanatoasa si corecta a dintilor permanenti. Eficacitatea microRepair a fost testata clinic.
Periuta de dinti brevetata are un design avansat ce ajuta la elimina cu 90% mai mult din placa dentara! Ideala pentru periajul recomandat de catre dentisti.
Curbura smart, de ultima generatie, brevet Biorepair, solutia ideala pentru perierea dintilor conform recomandarilor medicilor stomatologi.
Biorepair Pro este periuta ideala pentru periajul recomandat de dentisti si igienisti asigurand o curatare profunda a dintilor si gingiei.
Pasta de dinti ideala in cazul inflamariilor mucoasei bucale, protejaza zilnic gingiile tale.
Fabricata din materiale bacteriostatice care inhiba cresterea bacteriana pana la 90% si datorita curburii brevetate inainte, periuta de dinti Biorepair este ideala pentru curatarea blanda a dintilor si a gingiilor.
Pasta de dinti Protezione Totale, gratie formulei sale unice, repara suprafata deteriorata a smaltului, luptand eficient impotriva eroziunii acide, placii, tartrului si hiper senzitivitatii.
Pasta pentru dinti sensibili cu o concentratie ridicata de microRepair 240 mg/g, reduce sensibilitatea dentinala de la prima aplicare si formeaza pe suprafata dintilor o bariera naturala.
Periuta de dinti brevetata are un design avansat in cadrul modelelor de periute de dinti.
Apa de gura Biorepair® contine microRepair® particule micrometrice bioactive contituite dintr-o substanta chimica denumita Carbonat-Zinc-Apatita, formula foarte similara cu smaltul dentar.
Pasta de dinti Biorepair Junior protejeaza impotriva cariilor, face dintii mai puternici si sanatosi, ajuta, protejeaza si mentine gingiile sanatoase.
Formula pastei de dinti este completata cu ingrediente ce au proprietati astringente si calmante.