Unguent pentru iritatiile de scutec, 5% panthenol, 100 g, Bepanthen

Mama si copilul

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

33,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7479986

Bepanthen unguent (panthenol 5%) actioneaza pe doua cai pentru a ingriji si proteja pielea impotriva cauzelor eritemului fesier.

Beneficii:

Sustine refacerea naturala a pielii, Bepanthen unguent asigura mentinerea hidratarii pielii, oferind conditii optime pentru refacerea pielii delicate a bebelusului dumneavoastra. Cu un continut de Provitamina B5 (panthenol), Bepanthen unguent a fost creat special pentru a sustine refacerea naturala a pielii, mentinand-o hidratata, moale si catifelata. Protejeaza pielea sensibila a bebelusilor. Bazat pe studii clinice, Bepanthen unguent actioneaza prin formarea unei pelicule transparente, de durata, protejand chiar si cea mai sensibila piele impotriva frecarii si agentilor iritanti. Formula apa-in-ulei pastreaza pielea sanatoasa si hidratata si este esentiala pentru mentinerea barierei protectoare a acesteia.

Mod de utilizare:

Bepanthen unguent se aplica in strat subtire pe funduletul curat si uscat al bebelusului la fiecare schimbare a scutecului. Bepanthen unguent ofera bebelusului comfort suplimentar deoarece nu se lipeste de scutec si este usor de indepartat.

Forma de prezentare:

100 g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.02.2021