Mama si copilul

Linex Baby picaturi, 8ml, Sandoz

Brand: SANDOZ
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
49,49 Lei

Pret / ML: 49,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Linex Baby picaturi, 8ml, Sandoz

7520099

Linex Baby picaturi orale, suspensie contine bacterii lactice vii, liofilizate din genul Bifidobacterium care contribuie la restabilirea si mentinerea echilibrului microflorei intestinale.Bifidobacteriile sunt microorganisme benefice prezente in mod normal la nivelul tractului intestinal,facand parte din microflora intestinala. Microflora copiilor alaptati la san este alcatuita in principal din bifidobacterii, considerate foarte importante pentru sanatatea copiilor mici. Aceste bacterii mentin echilibrul acidobazic necesar pentru functionarea corespunzatoare a enzimelor digestive, previn inmultirea microorganismelor periculoase, influenteaza motilitatea intestinala si stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar. Echilibrul microflorei intestinale poate fi perturbat de mai multi factori, printre care tratamentul cu antibiotice sau dietele neadecvate. Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecinte neplacute si se poate manifesta sub forma de colici, diaree, constipatie, dermatita atopica.

Ingrediente/1g suspensie:

51mg Bifidobacterium animalis subsp.Lactis DSM 15954(contine 11 mg sucroza,6mg maltodextrina si 5 mg ascrobat de sodiu). Fiecare gram de suspensie contine cel putin 1 x 10 12 unitati formatoare de colonii, 949mg ulei de floarea soarelui(contine alfa-tocoferol 200mg/kg,acid citric 10mg/kg).

Mod de utilizare:

In cazul in care copilul dumneavoastra urmeaza un tratament cu antibiotice va recomandam sa utilizati Linex Baby picaturi orale,suspensie la cel putin 3 ore dupa administrarea de antibiotic. Este de preferabil sa utilizati Linex Baby picaturi orale, suspensie in timpul meselor. Nou-nascuti si copii cu varsta de pana la 12 ani: 6 picaturi o data pe zi,de preferat in timpul mesei. Administrarea bifidobacteriilor este benefica pentru mentinerea si/sau restabilirea echilibrului fiziologic al microflorei intestinale.

Contraindicatii:

Nu utilizati Linex Baby picaturi orale, suspensie, in cazul in care copilul: are hipersensibilitate (alergie) la substanta activa sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului are deficiente ale sistemului imunitar (de exemplu, infectii cu HIV).

Forma de prezentare: 8 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.10.2022