Bifido Baby, 15 plicuri, Innergy

Mama si copilul

Brand: INNERGY

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

47,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Bifido Baby, 15 plicuri, Innergy

7501764

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil, imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice. De asemenea, impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal etc) si realizeaza o bariera impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, crescand imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism. Sustine echilibrarea microbiomului intestinal in reglarea tranzitului intestinal (constipatie, prevenirea episoadelor de diaree infectioasa, colici intestinale, balonare), modularea sistemului imunitar (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice, urticariei alergice, infectiilor recurente). Compozitie: 1 plic Bifido Baby contine 4 g inulina imbogatita cu oligofructoza (prebiotic, molecula unica, lant molecular obtinut prin hidroliza enzimatica partiala).

Mod de utilizare:

Se poate administra din prima zi de viata a copilului, asigurand o colonizare timpurie a intestinului cu bacterii pozitive: in disconfort abdominal 1-2 plicuri/zi, minim o luna, in sindrom de constipatie 1-2 plicuri/zi, 3 luni consecutiv si pentru preventie 1 plic/zi, in primele 6 luni de viata si tratamentul se continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza pana la 2 ani.

Forma de prezentare:

15 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.