Farmacistul Dr. Max

Farmacistul Dr. Max

2843 articole
La Farmacia Dr. Max punem oamenii pe primul loc si ne dorim sa aducem pacientilor din Romania raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente curiozitati medicale si de ingrijire personala. Adevarati specialisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine si iti pregatesc zilnic articole atent documentate, pentru a-ti oferi informatii corecte si complete despre subiectele tale de interes. Descopera care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul uman, cum iti poti mentine starea de bine, dar si multe alte subiecte care te vor ajuta sa fii si sa te simti sanatos, increzator si plin de energie in fiecare zi!
 • Crup laringian: cauze, simptome, tratament

  Crupul laringian este o afectiune frecvent intalnita in randul copiilor, in special al celor de varsta mica. Simptomele sale sunt specifice si este foarte important, ca parinte, sa identifici momentul in care gestionarea in siguranta a bolii impune prezentarea la spital. Descopera, in continuare, tot ce e important sa stii despre crupul laringian, inclusiv cum poate fi prevenit!
  Crup laringian: cauze, simptome, tratament
 • Parenting: stiluri, sfaturi si recomandari

  In lumea parentingului, exista diverse stiluri de educatie, fiecare cu beneficiile si provocarile sale. In continuare poti descoperi care sunt acestea, avantajele si dezavantajele lor, dar si modalitati de a alege cel mai potrivit stil pentru copilul tau, astfel incat acesta sa creasca fericit si echilibrat.
  Parenting: stiluri, sfaturi si recomandari
 • Eritrasma: cauze, simptome, tratament

  Eritrasma, o afectiune dermatologica frecvent intalnita, poate provoca disconfort si neplaceri daca nu este tratata corespunzator. Te invitam sa inveti lucruri importante despre aceasta afectiune, de la cauzele care o provoaca, pana la simptomele care o anunta si tratamentele disponibile! Vei descoperi cum se diagnosticheaza eritrasma si ce masuri de preventie poti lua pentru a evita aparitia ei.
  Eritrasma: cauze, simptome, tratament
 • Ingrijirea pielii cu rozacee – Gama R Pharmaceris

  Rozaceea este inflamatie cronica a fetei. Afla cum o poti gestiona prin evitarea factorilor declansatori si utilizarea produselor cosmetice adecvate de la Pharmaceris R.
  Ingrijirea pielii cu rozacee – Gama R Pharmaceris
 • Agranulocitoza: cauze, simptome, tratament

  Agranulocitoza, o afectiune hematologica rara, dar grava poate ridica multe intrebari in mintea oricarei persoane care se confrunta cu ea. In continuare, ai ocazia sa iti imbogatesti cunostintele cu privire la ce este agranulocitoza, ce circumstante o genereaza, cum se manifesta si ce optiuni de tratament exista. De asemenea, vei descoperi cum se poate preveni aceasta afectiune.
  Agranulocitoza: cauze, simptome, tratament
 • Boala von Willebrand: cauze, simptome, tratament

  Boala von Willebrand este o afectiune hematologica rara, dar care poate avea implicatii importante in ceea ce priveste starea de sanatate si calitatea vietii pacientilor. De la forme subclinice la forme grave de boala, cu potentialul de a pune in pericol viata pacientului, boala von Willebrand are un tablou clinic variat si variabil. Descopera care sunt cauzele determinante ale acestei afectiuni, cum...
  Boala von Willebrand: cauze, simptome, tratament
 • Cancer amigdale: cauze, simptome, tratament

  Cancerul de amigdale este o forma rara de cancer, dar care are un impact important asupra calitatii vietii pacientului. Cunoasterea cauzelor sale poate contribui la preventie, in timp ce identificarea precoce a simptomelor ajuta la instituirea unui tratament eficient. Citeste in continuare pentru a descoperi tot ceea ce este important de stiut in legatura cu acest tip de cancer si pentru a putea avea...
  Cancer amigdale: cauze, simptome, tratament
 • Cancer penian: cauze, simptome, tratament

  Cancerul penian este o forma rara de cancer, dar care poate avea un impact semnificativ asupra calitatii vietii unei persoane. In continuare poti descoperi mai multe informatii despre ce este cancerul penian, cum se manifesta acesta si ce optiuni e tratament exista. De asemenea, lucru foarte important, poti afla tot ce e important de stiut despre cauzele sale si despre factorii de risc, astfel incat...
  Cancer penian: cauze, simptome, tratament