Colidep, 8 flacoane, Dr. Phyto

Mama si copilul

In stoc
58,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7519695

Colidep suspensie orala este un supliment alimentar pe baza de probiotice si extracte de plante, recomandat in evitarea producerii de gaze intestinale, pentru functionarea optima a intestinelor.

Ingrediente: 

Apa demineralizata, fructoza, extract hidroglicerinat din flori de musetel (Matricaria chamomilla), extract hidroglicerinat din seminte de fenicul (Foeniculum vulgare), extract hidroglicerinat din floare si frunza de roinita (Melissa officinalis), extract uscat din fructe de fenicul (Foeniculum vulgare), cu 1% ulei volatil, extract uscat 1-2:1 din flori de musetel (Matricaria chamomilla), cu 0.3% apigenina, extract uscat 4:1 din frunze de roinita (Melissa officinalis), cu 2% acid rozmarinic, acid malic (corector de aciditate), aroma de portocale, sorbat de potasiu (conservant). Capac: Lactobacillus reuteri, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Mod de utilizare:

Se apasa capacul, se agita bine si se administreaza suspensia obtinuta. Sugari si copii cu varste de pana la 2 ani: continutul a 3 pipete de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, la o ora distanta de mese. In cazuri de episoade de colica acuta, se recomanda administrarea continutului a 3 pipete de 3 ori pe zi. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului.

Forma de prezentare:

8 flacoane x 5.5 ml