Medicamente fara reteta

Calgel gel gingival, 10g, Johnson&Johnson

17,49 Lei

Pret / TUB: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Calgel gel gingival, 10g, Johnson&Johnson

1063250

Calgel este indicat in perioada de eruptie dentara pentru ameliorarea si calmarea durerii asociata eruptiei dentare. De asemenea, Calgel poseda proprietati antiseptice usoare.

Daca simptomele persista sau se agraveaza dupa 7 zile trebuie sa va adresati unui medic.

Mod de utilizare:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este scris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau farmacistul daca nu sunteti sigur. 

Doze si mod de administrare: Aplicati pe varful unui deget curat o cantitate mica de gel cu o lungime de aproximativ 7,5 mm (aproximativ 0,22g), cu care masati usor zona afectata a gingiilor copilului. Daca este necesar, administrarea poate fi repetata. Trebuie asteptat cel putin 2 ore inainte de a aplica din nou produsul. Nu trebuie sa se depaseasca 6 aplicatii pe zi.

Daca utilizati mai mult Calgel decat trebuie: In urma utilizarii in exces a Calgel pot sa apara dificultati la inghitire, dar dozele la care apar aceste efecte sunt foarte mari si chiar in cazul utilizarii gresite sunt foarte greu de atins.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse foarte rare:

- hipersensibilitate (inclusiv dermatita)

- reactii la locul de aplicare (inclusiv eritem)

Forma de prezentare: tub cu 10 g gel gingival.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.11.2022