Lapte praf Combiotic 3, lapte de continuare, incepand de la 1 an, 500 g, HiPP

Mama si copilul

In stoc

37.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

HiPP 3 Combiotic, lapte de crestere, incepand de la 1 an. Nu se va folosi ca subtituent al laptelui matern in primele 6 luni. O alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (cum ar fi de exemplu fier, calciu, iod, vitamina D). Cu ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectate, si o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic (originar izolate din laptele matern) si acizi grasi Omega 3. Fara gluten. Fara organisme modificate genetic (conform Regulamentului CE privind Agricultura Ecologica).

Beneficii:

HiPP Organic Combiotic Junior are o compozitie unica. Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care difera individual, Probiotik - importante fibre dietetice (GOS*) inspirate din natura. Vitaminele A, C si D  sprijina sistemul imunitar, Iodul contribuie la dezvoltarea normala cognitiva, Omega 3 pentru creier si tesuturile nervoase.

Ingrediente:

Lapte degresat, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminţe de rapita, ulei de floarea soarelui), lactoza, galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, ortofosfati de calciu, saruri de calciu ale acidului citric, sulfat de magneziu, vitamina C, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic ) Lactobacillus fermentum hereditum®1), vitamina A, vitamina E, vitamina B2, iodat de potasiu, biotina, vitamina D, vitamina B12.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

500 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.