Lapte praf de crestere Junior Combiotic 3, 500g, HiPP

Mama si copilul

Brand: HIPP
In stoc
42,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf de crestere Junior Combiotic 3, 500g, HiPP

7517195

Laptele de crestere se poate utiliza penmtru bebelusii + 1 an, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (cum ar fi; fier, calciu, iod, vitamina D). Cu ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectate, si o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic (originar izolate din laptele matern) si acizi grasi Omega 3.

Beneficii:

  • Probiotik – Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern conține un număr mare de culturi probiotice care diferă individual;
  • Praebiotik – Importante fibre dietetice (GOS*) inspirate din natură;
  • Vitaminele A, C și D – sprijină sistemul imunitar;
  • Iod – contribuie la dezvoltarea normală cognitivă;
  • Omega 3 – pentru creier şi ţesuturile nervoase;

Ingrediente: Lapte degresat, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminţe de rapita, ulei de floarea soarelui), lactoza, galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, ortofosfati de calciu, saruri de calciu ale acidului citric, sulfat de magneziu, vitamina C, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic) Lactobacillus fermentum hereditum, vitamina A, vitamina E, vitamina B2, iodat de potasiu, biotina, vitamina D, vitamina B12.

Fara gluten sau organisme modificate genetic (conform Regulamentului CE privind Agricultura Ecologica).

Mod de utilizare: Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Precautii:

Nu se va folosi ca subtituent al laptelui matern in primele 6 luni.

Decizia de introduce o formula de lapte trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 500g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022