Mama si copilul

Crema pentru mameloane, 20 g, Garmastan

25,49 Lei

Pret / TUB: 25,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema pentru mameloane, 20 g, Garmastan

1067676

Garmastan, crema pentru mameloane, contine albastru de guaiazulena, produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum. Nu este necesara indepartarea unguentului Garmastan prin spalare inainte de alaptare. Aplicarea se repeta de cate ori este necesar. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, incepand cu a opta luna de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Beneficii:

Isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros, se aplica usor pe orice tip de piele, se indeparteaza usor prin spalare. Este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus. Compozitie: Guaiazulene 0,05 gr (excipienti crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa).

Mod de utilizare:

Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

Forma de prezentare:

20 g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.