Mama si copilul

Lapte praf de crestere Organic 3, 500g, HiPP

Brand: HIPP
45,49 Lei

Pret / BUC: 45,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf de crestere Organic 3, 500g, HiPP

7517197

Laptele de crestere este potrivit pentru copii incepand din a 12-a luna, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu acizi grasi Omega 3, vitamine si minerale importante. Prin cantitatea redusa de proteine, laptele de crestere sustine nutritia adecvata nevoilor copiilor la aceasta varsta.

Ingrediente: Cu vitamine si minerale importante – fier, iod, zinc, vitamina C si vitamina D. Contine proteine in cantitate redusa, asa cum ii trebuie unui copil mic (spre deosebire de laptele de vaca).

Fara organisme modificate genetic (conform Regulamentului CE privind Agricultura Ecologica).

Mod de utilizare: Ii poti oferi copilului tau Hipp Organic 3 ca bautura la micul dejun, cu cereale, inainte de culcare sau, pur si simplu, intre mese. Poti alege Hipp Organic 3 dupa oricare alta formula de lapte de continuare, pana la varsta de 2 – 3 anisori.

Precutii: Nu se va folosi ca subtituent al laptelui matern in primele 6 luni.

Forma de prezentare: 500g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.02.2023