Solutie Altrifer LDS Junior, 120ml, Sun Wave Pharma

Mama si copilul

In stoc
71,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solutie Altrifer LDS Junior, 120ml, Sun Wave Pharma

7532766

Sursa de fier in cazul unui aport alimentar redus, in cazul unui necesar crescut de fier sau in deficit organic de fier. Formula special conceputa pentru copii, nu are gust metalic, nu pateaza dinţii, nu provoaca iritaţie gastrica, diaree, constipaţie sau alte simptome digestive. Poate fi administrat in combinaţie cu alte multivitamine şi minerale, deoarece nu interacţioneaza cu alţi compuşi. Pot fi luate in orice moment, cu sau fara alimente. Formula vegetariana.

Ingrediente/ 1ml solutie: Fier 7mg.

Mod de utilizare: Oral – 1ml solutie sau 1 – 2mg fier/kilogram corp, in timpul mesei sau imediat dupa masa. Produsul se poate utiliza ca atare sau diluat intr-un pahar cu apa la temperatura camerei. Dozele zilnice de minerale pentru copii se stabilesc conform recomandarii medicului pediatru sau medicului de familie.

Forma de prezentare: 120ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2022