Piure fructe gustoase cu cereale integrale Bio, 190g, HiPP

Mama si copilul

Brand: HIPP
In stoc
6,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7494557

Borcanele Fructe gustoase cu cereale integrale de la HIPP contin fructe atent alese si cerealele fine ce fac ca aceste produse sa fie usor de digerat si satioase. Produsul nu contine produse derivate din lapte, arome si agenti de ingrosare, fara adaos de coloranti si conservanti (conform legii). Daca se separa lihid de masa solida, va rugam amestecati.

Ingrediente:  Fructe*  95%  (suc  de  mere*  cu  aciditate  scazuta  din  concentrat  de  suc  de  mere, mere*, banane*, mango*, suc de portocale* din concentrat de suc de portocale), cereale integrale* 5% (fulgi de grau*, fulgi de ovaz*), antioxidant: acid ascorbic**.

Fara adaos de zaharuri – ingredientele contin, in mod natural, zaharuri, fara adaos de produse derivate din lapte. fara adaos de arome, conservanti si coloranti (conform legii) si fara agenti de ingrosare.

*din productie ecologica.

**Acidul ascorbic sub forma de vitamina C se gaseste in mod natural in fructe.

Mod de administrare: Ca gustare intre mese. Scoateti cantitatea necesara, acoperiti cantitatea ramasa, depozitati-o in frigider si folositi-o in termen de trei zile. Va rugam folositi linguri din plastic.

Precautii:

A se pastra in frigider.

A se consuma in termen de 3 zile de la deschidere.

Forma de prezentare: 190g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.04.2021