Mama si copilul

Elevit 1, 30 comprimate, Bayer

Brand: BAYER
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
64,49 Lei

Pret / CPR: 2,15 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Elevit 1, 30 comprimate, Bayer

7520891

Combinatie de vitamine, minerale si Metafolin® special conceputa pentru perioada de pre-conceptie si primele 12 saptamani de sarcina.

Beneficii:

  • Elevit®1 ofera organismului dumneavoastra micronutrienti esentiali necesari in timpul sarcinii pentru:

a) Diviziunea celulara si reducerea riscului de aparitie a defectelor de tub neural

  • Elevit®1 contine 800 µg folati (acid folic si Metafolin®). Folatii joaca un rol in diviziunea celulara, sustin cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si reduc riscul aparitiei defectelor de tub neural la fat.
  • Elevit®1 contine acid folic si sub forma de folat bioactiv, cu denumirea de L-metilfolat de calciu (Metafolin®).
  • Combinatia echilibrata de acid folic si Metafolin® ajuta la mentinerea nivelurilor optime de acid folic la toate femeile aflate in perioada de pre-conceptie sau in perioada primului trimestru de sarcina.

b) Minimizarea starii de oboseala  

  • Fierul, vitamina B6 si vitamina B12 ajuta la reducerea starii de oboseala si de epuizare fizica. Fierul este implicat in formarea normala a celulelor rosii sanguine (hematii), care sunt necesare pentru transportul oxigenului in organism.

c) Sistemul imunitar si protectia celulara  

  • In perioada de preconceptie sau pe perioada sarcinii, functionarea optima a sistemului imunitar are o importanta speciala. Elevit®1 contine vitamina C, vitamina B6, vitamina B12, cupru si folati, care ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar. Vitamina C, cuprul si seleniul sunt antioxidanti foarte importanti care ajuta la protejarea celulara impotriva stresului oxidativ (oxigen reactiv, care poate deteriora structurile celulare).

d) Fertilitatea si activitatea hormonala

  • Elevit®1 contine zinc, important in reglarea hormonilor de sex feminin, estrogen si progesteron, cu impact direct asupra fertilitatii feminine.
  • Vitamina B6 ajuta la reglarea activitatii hormonale.
  • Iodul este un constituent important al hormonilor tiroidieni. Acesti hormoni mentin starea metabolica a organismului si sustin cresterea si dezvoltarea normala.

Compozitie: Un comprimat filmat de Elevit®1 contine ingrediente active: Vitamina A-770 µg; Vitamina B1 (tiamina)-1,4 mg; Vitamina B2 (riboflavina)-1,4 mg; Vitamina B3 (niacina)-18 mg; Vitamina B5 (acid pantotenic)-6 mg; Vitamina B6 (clorhidat de piridoxina)-1,9 mg; Vitamina B7 (biotina)-30 µg; Vitamina B12 (ciancobalamina)-2,6 µg; Vitamina C-85 mg; Vitamina D-5 µg; Vitamina E-10 mg; Acid folic-800 µg, sub forma de: Acid pteroil – monoglutamic 400 µg si Metafolin®* (L-metilfolat de calciu) 451 µg (echivalent cu 400 µg acid folic); Calciu-125 mg; Magneziu-100 mg; Fier -14 mg; Zinc-11 mg; Mangan-2 mg; Cupru-1 mg; Iod-150 µg; Seleniu-60 µg;

*Metafolin® - forma biologic activa a acidului folic, direct utilizata de organism. Metafolin® este o marca inregistrata MerckKGaA, Darmstadt, Germania.

Mod de administrare: Se administreaza oral, cate 1 comprimat filmat pe zi, cu putina apa in perioada de pre-conceptie si in primele 12 saptamani de sarcina.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.11.2021