Mama si copilul

Picaturi cu enzima lactaza pentru reducerea continutului de lactoza din laptele matern, 15ml, Colief

Brand: COLIEF
Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
In stoc
82,45 Lei
96,99 Lei
Economisesti 15%

Pret original:  96,99 Lei  ·  Reducere 14,54 Lei

Pret / BUC: 82,45 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 96.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi cu enzima lactaza pentru reducerea continutului de lactoza din laptele matern, 15ml, Colief

7508719

Colief® Infant Drops scindeaza o mare parte a lactozei din laptele sugarului (matern sau formula) inainte de a fi baut, astfel incat acesta sa fie mai usor de digerat.

Ingrediente: agent de incarcare: glicerol; enzima lactaza (Kluyveromyces lactis) lichida (4500 FCC NLU/g). Continutul nutritional al produselor obtinute natural poate varia

Picaturile se folosesc la fiecare masa a sugarului pana la varsta de 3-4 luni. Atunci ar trebui sa puteti renunta, treptat, la picaturile Colief® Infant Drops prin: injumatatirea numarului de picaturi utilizate la fiecare masa; apoi, prin utilizarea doar la unele dintre mese; iar in final, doar o data pe zi, pana la retragerea totala a picaturilor. Daca se intampla ca in orice etapa de mai sus semnele de disconfort sa reapara, se revine la dozajul anterior.

Nu utilizati mai mult de 64 de picaturi pe zi / 24 de ore.

Mod de utilizare:

  • In cazul alaptarii: 4 picaturi. Extrageti cateva linguri de lapte matern intr-un mic recipient steril. Adaugati 4 picaturi Colief® Infant Drops. Dati-l copilului cu o lingurita sterilizata inainte de a-l alapta. Continuati alaptarea normal.
  • In laptele formula: 4 picaturi. Preparati laptele formula cu grija, conform instructiunilor producatorului. Adaugati 4 picaturi Colief® Infant Drops in laptele caldut, nu fierbinte. Agitati laptele din cand in cand si, dupa o jumatate de ora, hraniti copilul. Asigurati-va ca hrana are temperatura corecta pentru consum. Aruncati hrana ramasa.
  • In laptele formula preparat in avans: 2 picaturi. Preparati laptele formula cu grija, conform instructiunilor producatorului. Adaugati 2 picaturi Colief® Infant Drops in laptele caldut, nu fierbinte. Pastrati la frigider timp de minimum 4 ore inainte de utilizare si utilizati in termen de maximum 12 ore. Incalziti laptele la temperatura corecta pentru baut si hraniti copilul. Aruncati hrana ramasa.
  • In cazul formulei de lapte gata preparata: 4 picaturi. Incalziti formula de lapte gata preparate. Adaugati 4 picaturi Colief® Infant Drops in laptele caldut, nu fierbinte. Agitati laptele din cand in cand si, dupa o jumatate de ora, hraniti copilul. Asigurati-va ca hrana are temperatura corecta pentru consum. Aruncati hrana ramasa

Atentionari:

  • Intotdeauna urmati cu grija instructiunile producatorului la prepararea formulei de lapte.
  • Colief® Infant Drops actioneaza cel mai bine in laptele caldut (la temperatura corpului).
  • Colief® Infant Drops in laptele sugarului; nu se pun picaturile direct in gura sugarului.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de prezentare: un flacon de 15ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.06.2021