Mama si copilul

Lapte praf HA 2 Combiotic, 350g, HiPP

Brand: HIPP
Pentru cine

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

43,49 Lei

Pret / BUC: 43,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lapte praf HA 2 Combiotic, 350g, HiPP

7518760

HiPP HA 2 COMBIOTIC® prezinta o combinatie unica de: culturi naturale probiotice ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern (laptele matern contine o varietate de culturi probiotice, care pot varia individual); vitaminele A, C si D, pentru sistemul imunitar. HiPP HA 2 COMBIOTIC® contine lanturi de proteine scindate (fragmentate) pentru ca organismul sa le accepte mult mai usor, scazand astfel alergenicitatea lor. Totusi, daca copilul dumneavoastra este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula. Este satios si usor de digerat (contine amidon usor digerabil). Produs instant.

Ingrediente: Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier❤, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), amidon, proteine din zer hidrolizate, galacto-oligozaharide din lactoza, ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- si digliceridelor acizilor grasi, L-tirozina, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, citrat de calciu, saruri de calciu ale acidului citric, vitamin C (L-ascorbat de sodiu), carbonat de magneziu, citrat de potasiu, sulfat de magneziu, L-triptofan, carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, culturi natural ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum®3), D-pantotenat de calciu, vitamina A (acetat de retinil), Nicotinamida, sulfat de cupru, vitamina E (DL-alfa tocoferil acetat), vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina B2 (riboflavin), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), iodat de potasiu, acid folic, Metafolin® (calciu-L-metilfolat)*, vitamina K (fitomenadion), selenat de sodiu, D-biotina, vitamina D (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamina).

Fara ingrediente modificate genetic.

3Lactobacillus fermentum CECT5716

❤ulei de palmier ecologic, din culture sustenabile, certificate de organisme de control independente

* Metafolin® este marca inregistrata Merck KGaA, Darmstadt, Germany. HiPP COMBIOTIC® este singura formula cu Metafolin®.

Mod de utilizare: Va rugam folositi doar masura dozatoare din pachet! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra.

1. Fierbeti apa proaspata de fiecare data cand preparati laptele si raciti-o pana la aprox. 40-50 °C*.

2. Turnati 2/3 din apa necesara (conform tabelului) intr-o sticla de biberon curata.

3. Umpleti masura dozatoare din pachet, iar surplusul inlaturati-l cu varful unui cutit. Puneti cantitatea necesara de HiPP HA 2 COMBIOTIC® in
sticla in care ati pus cele 2/3 din apa fiarta si racita.

4. Inchideti sticla si agitati bine.

5. Adaugati apa ramasa si mai agitati bine de cateva ori.

6. Raciti biberonul pana la temperatura optima (aprox 37°C). Verificati temperatura!

* Pentru a preveni distrugerea culturilor naturale de acid lactic (lactobacili), va rugam nu preparati produsul cu apa prea fierbinte.

Dozare: Cantitatile de lapte gata preparat, recomandate la o masa, sunt orientative si pot varia de la sugar la sugar. Utilizati 30 ml de apa fiarta pentru fiecare masura dozatoare.

Precautii:

Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

Daca copilul este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte.

Forma de prezentare: 350g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.