Lapte praf HA 2 Combiotic, lapte de continuare, incepand de la 6 luni, 350 g, HiPP

Mama si copilul

Stoc epuizat

34.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Lapte de continuare hipoalergenic, incepand de la 6 luni, pentru sugari cu risc crescut de alergie reduce riscul de alergie, contine proteine hidrolizate imbogatit cu Prebiotik. HiPP HA2 Combiotic formula de lapte praf de continuare, incepand cu varsta de 6 luni. Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui. Daca bebelusul este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte. HiPP Combiotic contine o combinatie unica de ingrediente: culturi naturale ale acidului lactic, galacto-oligozaharide (GOS) obtinute din lactoza, vitaminele A, C si D pentru sistemul imunitar.

Ingrediente:

Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier ecologic din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), amidon, proteine din zer hidrolizate, galacto-oligozaharide din lactoza, ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono-si digliceridelor acizilor grasi, L-tirozina, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, citrat de calciu, vitamina C, carbonat de magneziu, citrat de potasiu, sulfat de magneziu, L-triptofan, carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum), acid pantotenic, vitamine, niacina, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina B, vitamina B12, vitamina B, iodat de potasiu, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, biotina, vitamina D, vitamina B.12, fara ingrediente modificate genetic, Lactobacillus fermentum.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

350 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.