Mama si copilul

Lapte praf Aptamil PROfutura DUOBIOTIK 1 pentru 0-6 luni, 800g, Nutricia

97,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Aptamil PROfutura DUOBIOTIK 1 pentru 0-6 luni, 800g, Nutricia

17535296

De 50 de ani, echipa noastra de oameni de stiinta se dedica cercetarii nutritiei primilor ani de viata pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea copilului tau.

Inspirati de cercetarile NUTRICIA, am dezvoltat Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 1, potrivit si pentru sugarii care primesc formula in completare¹.

¹La recomandarea medicului pediatru

Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 1 este disponibil in cel mai inovator ambalaj al nostru, EazyTin cu tripla sigilare pentru a limita deschiderea accidentala si a pastra pudra intacta.

Inchidere sigura intre utilizari pentru a reduce riscul de contaminare.

Depozitare igienica a linguritei pentru a limita contactul pudrei cu mana.

Beneficii:

  • Este o formula de lapte completa nutritional si potrivita pentru nutritia sugarilor de la nastere, pe parcursul primelor 6 luni de viata;
  • Este special conceput pentru a fi folosit, la recomandarea medicului pediatru, atunci cand alaptarea nu este posibila sau sa fie oferit in completarea alaptarii, atunci cand laptele matern nu este suficient;
  • Contine DHA (Acid Docosahexaenoic) in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput;
  • Nu contine ulei de palmier adaugat.

Mod de utilizare:

1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea formulei de lapte si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.

2. Fierbe apa potabila pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40°C. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.

3. Dozeaza pudra cu lingurita din interiorul ambalajului. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).

4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.

5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).7. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).

Pudra isi mentine proprietatile daca este pastrata si depozitata corespunzator. Iata de ce trebuie sa tii cont!

Depozitarea inainte de deschidere: Produsul, ambalat in atmosfera protectoare, trebuie pastrat etans si depozitat intr-un loc uscat si racoros (mai putin de 25°C, nu se va pastra la frigider).

Depozitarea dupa deschidere: Odata deschis, resigileaza ambalajul, depoziteaza-l intr-un loc racoros si uscat (nu la frigider) si utilizeaza-l in decurs de o luna. Utilizeaza numai masura furnizata in ambalaj si asigura-te ca este curata si uscata inainte de a o pune inapoi in ambalaj.

FOARTE IMPORTANT: Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau, astfel ca alaptarea trebuie sa dureze o perioada cat mai indelungata. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se utilizeaza numai la indicatia medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Forma de prezentare: 800g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2022