Picaturi orale cu vitamine pentru copii Vitadep, 30 ml, Dr. Phyto

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Picaturi orale cu vitamine pentru copii Vitadep, 30 ml, Dr. Phyto

17526877

De prima intentie in prevenirea deficientelor de vitamine in cazurile de carente nutritionale mari, aport nutritional insuficient sau cand dieta nu este suficient de variata pentru a corespunde nevoilor nutritionale. Indicat in perioadele de crestere cand aportul suficient de vitamine este esential pentru o dezvoltare armonioasa.

Ingrediente:

Apa demineralizata, fructoza (indulcitor), glicerol vegetal, Vitamina C (acid ascorbic), polisorbat 80 (emulgator), Vitamina B3 (Niacinamida), Vitamina E (Tocoferil acetat), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu (conservanti), guma de xantan (agent de ingrosare), Vitamina B5 (acid pantotenic), Fluor, Vitamina B2 (Riboflavina), Vitamina B6 (Piridoxina), Vitamina B1 (Tiamina), Vitamina A acetat, Acid Folic, Vitamina K1, Vitamina D3 (Colecalciferol), glicozid de steviol (indulcitor), Vitamina H (Biotina), Vitamina B12 (Cianocobalamina).

Mod de utilizare:

Copii cu varsta sub 1 an, numai cu recomandarea medicului. Copii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani: 1ml o data/zi. Copii cu varsta peste 3 ani: 2ml o data/zi. Solutia se dizolva intr-o cantitate mica de apa.

Forma de prezentare: 30 ml

 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2022