Alimente bio

  (724)
Sortare dupa
  • Uleiul din seminte de canepa este bogat in acizi grasi polinesaturati, cu un raport optim intre Omega 6 si Omega 3 ce contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului in sange.
  • Uleiul din seminte de canepa este bogat in acizi grasi polinesaturati, cu un raport optim intre Omega 6 si Omega 3 ce contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului in sange.
  • Este un amestec complex, format din 4 pudre (pudra de canepa, afine, baobab, banane). Acesta ofera peste 17 nutrienti intr-o singura portie de 30g.
  • Scortisoara de Ceylon este supranumita si "adevarata scortisoara" datorita aromei sale intense si complexe. Aceasta provine din arborii de Cinnamomum verum si se deosebeste fata de celelalte tipuri de scortisoara prin aspectul sau (arata ca niste suluri de pergament rulat), prin textura usor sfaramicioasa, prin culoarea sa galbui-maronie si mai ales prin gustul si aroma sa deosebita.
  • Brain Food este o formula exclusiva a Republica Bio, realizata cu scopul de a sustine sanatatea sistemului nervos si rezistenta acestuia la stres.
  • Spirulina este considerata cea mai nutritiva alga din cele peste 30.000 de specii care exista, continand micro si macroelemente benefice pentru organism. Studiile au aratat ca in compozitia spirulinei intalnim proteine, aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.
  • Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.
  • Ginsengul Siberian este o specie de arbust lemnos din familia Araliaceae, nativa din Nord-Estul Asiei foarte utilizat pentru mentinerea sanatatii. Studiile arata ca stimuleaza rezistenta la stres, asa ca in prezent este utilizat pe scara larga datorita efectului tonic in perioadele de stres si presiune.
  • Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia a
  • Cunoscut sub numele de copacul vietii, pudra de baobab este un superaliment complex originar din Africa. Are un profil nutritional unic, avand mai multa vitamina C decat portocalele, mai mult fier decat carnea rosie si un continut bogat de minerale alcaline: calciu, potasiu si magneziu.
  • Pudra de cocos este solutia ideala recomandata in cazurilde de intoleranta la lactoza, fiind utilizata pentru a prepara bauturi delicioase si hranitoare sau pentru gatit.
  • Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive.
  • Matcha (care in japoneza inseamna pudra de ceai) este considerat, de majoritatea specialistilor, cel mai important sortiment de ceai verde datorita numeroaselor sale proprietati benefice organismului.
  • Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind inlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata in calciu, proteine, pectina, avand totodata un continut scazut in calorii si grasimi.
  • Fulgii de ovaz sunt bogati in fibre insolubile, cat si fibre solubile, extrem de benefice sanatatii. O sursa excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au in compozitia lor vitamina E, cat si vitamine esentiale din complexul B.
  • Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier. Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
  • Semintele de in (Linum usitatissimum) au proprietati benefice mentinerii sanatatii, fiind de altfel unele dintre cele mai bogate seminte in substante nutritive. Semintele de in zdrobite reprezinta o sursa bogata de grasimi esentiale Omega 3 si o sursa foarte buna de vitamina B1, Mangan, Magneziu, Fosfor si Cupru.
  • Pulberea de cacao criollo raw este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care imbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi Omega 6.
  • Nuca de cocos razuita este considerata a fi un adevarat centru de nutritie, consumul acesteia aducand numeroase beneficii corpului uman. Poate fi folosita cu usurinta in retete pentru prajituri, unde ofera un gust deosebit, dar poate fi consumata si ca atare, fiind o gustare delicioasa. Produsul nu contine alergeni.
  • Spirulina este un energizant natural, care creste tonusul si energia organismului, ajutand organismul sa-si pastreze o greutate optima. Spirulina contribuie la sporirea tonusului si vitalitatii, combatand oboseala. Este un adevarat energizant natural.
  • In ciuda aparentelor, aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti. Reprezinta o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni.
  • Semintele de canepa decorticate contin 30% proteine.
  • Siropul de agave a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorita proprietatilor medicinale ale agavei.
Alimente bio

Alimente bio