Dieta si nutritie

Sarea baciului, 500g, Solaris

Brand: SOLARIS
3,49 Lei

Pret / BUC: 3,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sarea baciului, 500g, Solaris

7500515

Sarea Baciului este obtinuta prin metode traditionale de extragere din zacamant, se macina in moara cu valturi Solaris, iar noi o aducem pe masa ta asa cum ne-a daruit-o natura, pentru a da gust bun bucatelor. Toate sortimentele de sare de la Solaris nu contin iod, sunt netratate chimic, nu contin aditivi si conservanti si sunt 100% naturale. Fiind o sare de mina, Sarea Baciului nu contine iod natural.

Mod de utilizare:

• Se recomanda consumul moderat de sare, fara a depasi 5 g zilnic,incluzand aici si sarea din alimente.
• Datorita lipsei ferocianurii de potasiu, utilizata ca antiaglomerant, este posibil ca sarea, datorita proprietatilor sale higroscopice, sa formeze bulgari. Acest lucru nu ii diminueaza in nici un fel proprietatile.

1. Pentru igiena orala
Daca vrei dinti albi si gingii puternice, spala-te pe dinti cu sare de doua - trei ori pe saptamana.

2. Pentru ingrijirea unghiilor
Inainte de a-ti curata unghiile, tine-le cateva minute in apa calda cu sare. Nu numai ca se vor curata fara efort, dar vor deveni mai puternice, se vor intari si nu se vor mai rupe usor.

Compozitie:
Sare.

Forma de prezentare: 500 g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021