Suplimente alimentare

Zaharina, 100 comprimate, Zentiva

Brand: ZENTIVA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
6,49 Lei

Pret / CPR: 0,06 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Zaharina, 100 comprimate, Zentiva

1054640

Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care vor sa slabeasca. Aceasta se absoarbe rapid in tractul digestiv si se elimina, nemodificata, aproape in totalitate prin urina, in decurs de 24-48 de ore, fiind practic lipsita de orice actiune farmacologica.

Mod de utilizare:
Zaharina se utilizeaza atat pentru indulcirea ceaiului, cafelei si a altor lichide, precum si a diverselor alimente, adaugandu-se dupa prepararea lor termica.
Desi nu s-a limitat numarul de comprimate de zaharina ce poate fi consumat zilnic/ se recomanda sa nu se depaseasca 4-8 comprimate pe zi. Produsul fiind termolabil se adauga in alimente dupa prepararea lor termica (prin fierbere ea capata un gust amar). Se va pastra la temperaturi sub 25ºC/ in ambalajul original.

Ingrediente:
19 mg de zaharina, excipienti pentru un comprimat.

Forma de prezentare: cutie100 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.