Cuplu si sex (165)

Sortare dupa
Sunt prezervative super fine cu sensi-fit pentru senzatii mai intense.Sunt in medie  mai subtiri decat prezervativele standard din latex, conferi
Prezervativele Durex Intense sunt prevazute cu nervuri si puncte in relief ce pot imbunatati experienta sexuala pentru ambii parteneri.
Prezervativele Durex Invisible sunt fabricate dintr-un latex subtire si poate ajuta ambii parteneri sa aiba o senzatie cat mai naturala in timpul actului sexual.
Ramai protejat si concentreaza-te pe senzatiile din timpul actului sexual.
Creste libidoul si vitalitatea organismului.
Este recomandat femeilor care planifica sa ramana însarcinate, mai ales atunci atunci cand sansele de concepere a copiilor sunt scazute.Beneficii:</st
Testul de ovulatie este un dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru autotestare.
Enlarge este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica intre L-Arginina, un aminoacid semi-esential cu un rol foarte important in reglarea circulatiei sanguine periferice si Ginseng, folosit de mii de ani ca tonic pentru vitalitate, imbunatatirea performantelor fizice si a memoriei, reducerea oboselii si intarirea sistemului imunitar.
Dispozitiv de diagnosticare in vitro, potrivit pentru auto-testare.
ProFecund regleaza ciclul menstrual, stimuleaza ovulatia, crescand astfel probabilitatea instalarii sarcinii. Stimuleaza apetitul sexual si imbunatate
PROfertil female este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale al femeilor cu sindromul ovarelor polichistice (SOP) care doresc sa ramana insarcinate. Formula nutritiva specifica a PROfertil female raspunde cerintelor nutritionale particulare ale acestora.
GNC Men’s Arginmax®, este o formula studiata clinic, patentata, stiintific creata, ce sustine cresterea vitalitatii si a performantelor sexuale ale barbatului.
PROfertil este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale si este indicat pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii.
Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate s
Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a c
Uneori, femeile se confrunta cu senzatia de uscaciunea vaginala, ceea ce provoaca disconfort in timpul actului sexual.
Uneori, femeile se confrunta cu senzatia de uscaciunea vaginala, ceea ce provoaca disconfort in timpul actului sexual.
Complexul Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vitamina D3 contine doar minerale si vitamine 100% naturale.
Seleniul este un oligoelement esential ce actioneaza in mod sinergic cu vitamina E. Ca element constitutiv al glutationului peroxidaza, o enzima antioxidanta, seleniul neutralizeaza radicalii liberi inainte ca acestia sa afecteze tesuturile corpului.
Testele de sarcina Hylann sunt concepute sa detecteze hormonul HCG, gonadotropina corionica umana, hormon secretat de placenta imediat ce embrionul incepe sa se implanteze in peretele uterului. Atat in studiile de laborator, cat si in cele clinice, testele de sarcina Hyllan au demonstrat o acuratete de peste 99%.
Ladies Dream este destinat femeilor de toate varstele, avand ca efect cresterea apetitului sexual feminin. Prin combinarea stiintifica a celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cu aminoacizi naturali, a rezultat un produs, care asigura un libido sanatos si o placere sexuala sporita.
Sure Check -testul se poate folosi la orice ora din zi si din noapte inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual.-testul intrebuinteaza Gold Gel Reagent pt. obtinerea unui rezultat cat mai posibil.
Detecteaza sarcina uterina sau extra-uterina, cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual.Mod de utilizare:   Scoate capacu
Testul de sarcina caseta Hyllan este pentru autodiagnosticare in vitro, sistemul de marcaj facilitand interpretarea rezultatelor.
Testul de ovulatie Barza este un test rapid, care depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina, pentru a afla care este cea mai buna perioa
Prezervativele Durex Jeans sunt transparente si sunt fabricate din cauciuc natural din latex de calitate, proiectate pentru o experienta confortabila.
Lubrifiant Durex Play Strawberry este un lubrifiant pe baza de apa, de o consistenta matasoasa, realizat pentru a face simturile partenerului sa para
Cuplu si sex

Cuplu si sex

Cuplu si Sex