Cuplu si sex

Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
Alege Cantitatea:
In stoc
41,39 Lei
45,99 Lei
Economisesti 10%

Pret original:  45,99 Lei  ·  Reducere 4,60 Lei

Pret / BUC: 41,39 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 45.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

7490457

Mareste apetitul sexual, produce erectii ferme, asigura placere sexuala superioara.

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Beneficii:

  • Erectii ferme de lunga durata;
  • Senzatie de tinerete si vigoare;
  • Atractie sexuala marita;
  • Placere sexuala sporita.

Ingrediente: extract de Muira puama 10:1, extract de Catuaba 1:1, extract de Ginseng siberian, extract de Guarana 5:1, extract de Tribulus terrestris 10:1, extract de Epimedium, extract de Polygonum multiflorum 10:1.

Mod de administrare: 2 capsule (dar nu mai mult de 4 capsule/zi) cu 2 ore inaintea actului sexual. La administrari repetate, in timp, se obtin efecte net superioare.  

Atentionari: este contraindicat la afectiuni cardiace grave si in toate cazurile in care efortul fizic este contraindicat!

Forma de prezentare:  o cutie cu 4 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.10.2022