Seleniu 200mcg, 50 tablete, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR
48,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652354005

Seleniul este un oligoelement esential ce actioneaza in mod sinergic cu vitamina E. Ca element constitutiv al glutationului peroxidaza, o enzima antioxidanta, seleniul neutralizeaza radicalii liberi inainte ca acestia sa afecteze tesuturile corpului.

Proprietati:

- Contribuie la functia normala a sistemului imunitar si protectiei celulelor impotriva stresului oxidativ, ceea ce inseamna ca joaca un rol in reactiile chimice care impiedica radicalii liberi sa deterioreze celulele si ADN-ul.

- Seleniul joaca, de asemenea, un rol important in mentinerea functiei normale a tiroidei si contribuie la spermatogeneza normala.

- Sustine fertilitatea masculina, prin cresterea spermatogenezei.

- In cazul femeilor, seleniul reduce riscul de avort spontan. Tot in cazul femeilor, suplimentarea cu seleniu reduce din simptomele neplacute care insotesc menopauza si contribuie la pastrarea structurii osoase normale si la mentinerea unui aspect tanar al pielii.

- Seleniul este un antioxidant puternic, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi produsi in corp urmare a stilului de viata nesanatos (alimentatie dezechilibrata, fumat, consum de alcool, abuz de medicamente, poluare).

Ingrediente: Agenti de ingrosare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalina), agenti antiaglomeranti (dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal), guma de celuloza, seleniu (L-selenometionina).

Mod de administrare: Pentru adulti, 1 tableta pe zi, preferabil in timpul mesei.

Avertizari: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Forma de prezentare: 50 tablete

Data ultimei actualizari 02.06.2021