Cuplu si sex

Sermatrop Alfa, 30 capsule, Laboratoire d'Innovation

179,49 Lei

Pret / CPR: 5,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sermatrop Alfa, 30 capsule, Laboratoire d'Innovation

7522532

Sermatrop Alfa, supliment alimentar conceput pentru barbati. Ajuta la mentinerea in limite normale a spermatogenezei, ajuta reproducerea. Sermatrop Alfa  se adreseaza infertilitatii masculine, care reprezinta o problema din ce in ce mai acuta (in jur de 40% din cazurile de cupluri infertile au drept cauza infertilitatea masculina). Substantele active ale Sermatrop Alfa sunt indicate pentru a sprijini spermatogeneza, fertilitatea si reproducerea la nivel normal, cat si de a proteja celulele spermatice de deteriorarea cauzata de stresul oxidativ.

Ingrediente: N-acetil-L-cisteina 60mg Zinc 20mg Seleniu 80mcg L-glutation12mg Coenzima Q10 22mg, Vitamina  E  30mg, Vitamina  C 180mg, L-carnitina  100mg, Allium sativum  8.34mg, Licopen 7mg, Acid folic 400mcg, Vitamina B6 3mg, Vitamina B12  3mcg, N-acetil-L-cisteina, Allium Sativum (pulbere de usturoi) si Licopenul - inhiba eficient inflamatia, avand ca rezultat imbunatatirea calitatii spermei.

Prin ce se remarca Sermatrop Alfa? - reduce nivelul de fragmentare al ADN ului spermatic pentru ca actioneaza prin aparare impotriva stresului oxidativ. Este un produs  cu proprietati antiinflamatorii importante. - mentine integritatea ADN spermatic si in plus sustine sinteza de ADN. Se administreaza timp de 3 luni, durata unui ciclu complet de spermatogeneza.

Foma de prezentare: 30 comprimate filmate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.08.2020

Categorii de produse