Sermatrop Alfa, 30 capsule, Laboratoire d'Innovation

Cuplu si sex

158,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7522532

Sermatrop Alfa, supliment alimentar conceput pentru barbati. Ajuta la mentinerea in limite normale a spermatogenezei, ajuta reproducerea. Sermatrop Alfa  se adreseaza infertilitatii masculine, care reprezinta o problema din ce in ce mai acuta (in jur de 40% din cazurile de cupluri infertile au drept cauza infertilitatea masculina). Substantele active ale Sermatrop Alfa sunt indicate pentru a sprijini spermatogeneza, fertilitatea si reproducerea la nivel normal, cat si de a proteja celulele spermatice de deteriorarea cauzata de stresul oxidativ.

Ingrediente: N-acetil-L-cisteina 60mg Zinc 20mg Seleniu 80mcg L-glutation12mg Coenzima Q10 22mg, Vitamina  E  30mg, Vitamina  C 180mg, L-carnitina  100mg, Allium sativum  8.34mg, Licopen 7mg, Acid folic 400mcg, Vitamina B6 3mg, Vitamina B12  3mcg, N-acetil-L-cisteina, Allium Sativum (pulbere de usturoi) si Licopenul - inhiba eficient inflamatia, avand ca rezultat imbunatatirea calitatii spermei.

Prin ce se remarca Sermatrop Alfa? - reduce nivelul de fragmentare al ADN ului spermatic pentru ca actioneaza prin aparare impotriva stresului oxidativ. Este un produs  cu proprietati antiinflamatorii importante. - mentine integritatea ADN spermatic si in plus sustine sinteza de ADN. Se administreaza timp de 3 luni, durata unui ciclu complet de spermatogeneza.

Foma de prezentare: 30 comprimate filmate

Data ultimei actualizari 14.08.2020