Profecund B, 30 capsule, Hyllan

Cuplu si sex

In stoc
155,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7518772

Actioneaza prin diferite mecanisme asupra functiei de reproducere la barbati. Are puternic rol antioxidant , datorita seleniului, coenzimei Q10 si proantocianidinelor din extractul de seminte de struguri. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale si a concentratiilor normale de testosteron din sange.

Maca sporeste libidoul, dinamica sexuala si imbunatateste spermatogeneza Indicatii: - ameliorarea problemelor de fertilitate masculina - cresterea productiei de lichid seminal - cresterea libidoului la barbati - marirea capacitatii de rezistenta la stresul fizic si mental, conditie esentiala pentru mentinerea in bune conditii a functiilor testiculare imbunatatirea dinamicii sexuale si a performantei sexuale la barbati - ameliorarea episoadelor de ejaculare precoce.

Compozitie:  - extract de Maca 200 mg      - prontoantocianidine oligomerice 60 mg      - coenzima Q10 30 mg      - zinc 10 mg                 - seleniu 55 mcg                                

Mod de administrare:   O capsula pe zi, timp de minim 3 luni de zile, pentru a obtine rezultate stabile in timp (sau conform recomandarii medicului specialist). Nu se recomanda sub varsta de 18 ani.

Forma de prezentare:   30 capsule

Data ultimei actualizari 07.04.2021