Profecund B, 30 capsule, Hyllan

Cuplu si sex

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

202,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Profecund B, 30 capsule, Hyllan

7518772

Actioneaza prin diferite mecanisme asupra functiei de reproducere la barbati. Are puternic rol antioxidant , datorita seleniului, coenzimei Q10 si proantocianidinelor din extractul de seminte de struguri. Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale si a concentratiilor normale de testosteron din sange.

Maca sporeste libidoul, dinamica sexuala si imbunatateste spermatogeneza Indicatii: - ameliorarea problemelor de fertilitate masculina - cresterea productiei de lichid seminal - cresterea libidoului la barbati - marirea capacitatii de rezistenta la stresul fizic si mental, conditie esentiala pentru mentinerea in bune conditii a functiilor testiculare imbunatatirea dinamicii sexuale si a performantei sexuale la barbati - ameliorarea episoadelor de ejaculare precoce.

Compozitie:  - extract de Maca 200 mg      - prontoantocianidine oligomerice 60 mg      - coenzima Q10 30 mg      - zinc 10 mg                 - seleniu 55 mcg                                

Mod de administrare:   O capsula pe zi, timp de minim 3 luni de zile, pentru a obtine rezultate stabile in timp (sau conform recomandarii medicului specialist). Nu se recomanda sub varsta de 18 ani.

Forma de prezentare:   30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.04.2021

Categorii de produse