Cuplu si sex

Test de sarcina stilou, 1 test, Barza

Brand: BARZA
13,99 Lei

Pret / BUC: 13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test de sarcina stilou, 1 test, Barza

7515357

Testul de sarcina Clasic STILOU Barza este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza poate fi depistata si sarcina extrauterina.

Mod de utilizare:

1. Colectati urina intr-un recipient curat si uscat si introduceti capatul absorbant in urina timp de 3 secunde sau plasati capatul absorbant al testului direct sub jetul de urina timp de 10 secunde.

2. Puneti capacul dispozitivului de testare si asteptati 3 minute afisarea rezultatului. Rezultatul citit dupa 5 minute nu va fi considerat corect.

Interpretare rezultate:

1. Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ.

2. Aparitia a doua linii roz, o linie in zona de control (C) si o linie in zona de testare (T), indica un rezultat pozitiv.

3. Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

Forma de prezentare: 1 test

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2020