Cuplu si sex

Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

184,49 Lei

Pret / CPS: 9,22 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

3230964

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Beneficii:

  • Erectii ferme de lunga durata;
  • Senzatie de tinerete si vigoare;
  • Atractie sexuala marita;
  • Placere sexuala sporita.

Ingrediente pentru o capsula: L-Arginina alfa cetoglutarat 140mg, Epimedium-extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48mg, Muira Puama-extract uscat (Ptychopetalum olacoides) 40mg, Ginseng Asiatic-extract uscat (Panax ginseng) 40mg, Ginseng Siberian-extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40mg, Tribulus-extract uscat (Tribulus terrestris) 40mg, Polygonum-extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32mg, Guarana-extract uscat (Paullinia cupana-Kunth) 20mg.

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare: se recomanda consumul ocazional de 1-2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

Contraindicatii: persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Forma de prezentare:  o cutie cu 20 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.05.2021