Maraton Forte, 20 capsule, Parapharm

Cuplu si sex

In stoc

157.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

 

Ingrediente: 

O capsula contine extracte de: Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Contraindicatii:   

Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Mod de administrare:   

Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

Forma de prezentare:   20 capsule

Data ultimei actualizari 09.10.2020