Cuplu si sex

Test de sarcina Banda, 1 bucata, Barza

Brand: BARZA
9,99 Lei

Pret / BUC: 9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test de sarcina Banda, 1 bucata, Barza

5350453

Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta gonadotropinei corionice umane (hCG) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, cu o acuratete de peste 99%. Testul de sarcina Barza detecteaza in urina un nivel scazut de hCG in urina, 20mUI/ml, ceea ce il face mult mai sensibil decat testele de sarcina obisnuite. Datorita preciziei si sensibilitatii ridicate, testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Precizia testului este mai mare de 99% atunci cand este folosit in prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Gama de produse Barza este Recomandata de Societatea de Obstetrica si Ginecologie. Testul de sarcina Barza este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Continutul cutiei:   Un plic cu testul tip banda si desicant.

Inainte de utilizare:   Pregatiti un recipient curat si uscat pentru colectarea urinei. Luati un ceas pentru a contoriza timpul necesar pana la citirea rezultatului. Verificati data expirarii, inscrisa pe cutie. A nu se utiliza dupa aceasta data! Nu folositi testul daca plicul este perforat sau desigilat. Scoateti testul din plic chiar inainte de utilizare; Important: Testul este de unica folosinta!

Instructiuni de utilizare:   

Pasul 1:  Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, dar prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Scoateti testul din plic si aruncati desicantul. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde.

Pasul 2:  Rezultatul citit dupa 10 minute nu va fi considerat corect. Asteptati 5 minute afisarea rezultatului.

Pasul 3:  Citeste rezultatul. Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ. Aparitia a doua linii roz indica un rezultat pozitiv. Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid. Repetati testarea cu un nou Test de sarcina Barza. 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.