Cuplu si sex

Test de ovulatie, 5 benzi, Barza

Brand: BARZA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / BUC: 18,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Test de ovulatie, 5 benzi, Barza

7511506

Testul de ovulatie Barza este un test rapid, care depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina, pentru a afla care este cea mai buna perioada in care puteti ramane insarcinata.  

Inainte de utilizare: 

- pregatiti un recipient curat si uscat pentru colectarea urinei;

- luati un ceas pentru a contoriza timpul necesar pana la citirea rezultatului;

- verificati data expirarii, inscria pe cutie;

- nu folositi testul daca plicul este perforat sau desigilat;

- scoateti testul din plic chiar inainte de utilizare;

- nu este recomandata testarea in primele ore ale diminetii;

- reduceti cantitatea de lichide consumate cu 2 ore inaintea testarii;

- testati-va in fiecare zi, aproximativ la aceeasi ora.  

Pentru a stabili data inceperii testarii, trebuie sa stiti care este durata normala a ciclului dumneavoastra menstrual. Aceasta se calculeaza din prima zi de menstruatie pana in ultima zi dinainte aurmatoarei menstruatii. Daca ciclul dumneavoastra menstrual nu este regulat, luati in calcul cel mai scurt ciclu din ultimele 3 luni.  

Mod de utilizare:   

1. Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Scoateti testul din plic si aruncati desicantul, introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde.

2. Asteptati 5 minute afisarea rezultatului.

3. Aparitia unei singure linii rosii in zona de control (C) sau aparitia unei linii mai deschise la culoare in zona de test (T) indica un rezultat negativ - nu exista ovulatie. Aparitia a doua linii rosii sau aparitia unei linii mai inchise la culoare in zona de test (T) indica un rezultat pozitiv - ovulatia se va produce in urmatoarele 24 - 48 ore. Primele doua zile sunt cele mai fertile si nu este nevoie sa mai continuati testarea. Sansele sa ramaneti insarcinata in urmatoarele 48 de ore sunt maxime.  

Forma de prezentare:   5 teste

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.