Medicamente fara reteta

Coldfexin 500 mg/12.2 mg pulbere pentru solutie orala, 10 plicuri, Sandoz

Brand: SANDOZ
15,49 Lei

Pret / BUC: 15,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Coldfexin 500 mg/12.2 mg pulbere pentru solutie orala, 10 plicuri, Sandoz

652390071

Coldfexin contine paracetamol, un analgezic care amelioreaza durerea si reduce febra si fenilefrina, un decongestionant care amelioreaza nasul infundat.

Coldfexin se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor gripei si racelii, inclusiv ameliorarea durerii, durerii de cap, a nasului infundat si reducerea temperaturii la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani si greutate corporala peste 50 kg.

Utilizati Coldfexin numai daca aveti gripa sau raceala asociate cu nas infundat.

Daca nu aveti nasul infundat, se utilizeaza produsele care contin numai paracetamol.

Daca dupa 3 zile de tratament nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau trebuie sa va adresati unui medic.

Compozitie:

- Substantele active sunt paracetamol si clorhidrat de fenilefrina.

- Fiecare plic contine paracetamol 500 mg si clorhidrat de fenilefrina 12,2 mg (echivalent cu fenilefrina baza 10,0 mg)

- Celelalte componente sunt acid ascorbic, zahar, aspartam (E 951), aroma de lamaie (contine uleiuri naturale de lamaie, arome de substante naturale, maltodextrina, manitol (E 421), gluconolactona, guma arabica, sorbitol (E420), dioxid de siliciu coloidal anhidru si α-tocoferol (E 307)), zaharina sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid citric, citrat de sodiu.

Mod de administrare: Luati intotdeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si copii cu varsta peste 16 ani cu greutate mai mare de 50 kg - Un plic Doza poate fi repetata la 4-6 ore

Nu luati mai mult de 4 plicuri in interval de 24 ore.

Va rog sa aveti in vedere ca dozele mai mari decat cele recomandate pot cauza un risc crescut pentru afectare foarte grava a ficatului.

Dizolvati continutul plicului intr-o ceasca mica (125 ml) de apa fierbinte, dar nu fiarta. Amestecati pana se dizolva si beti solutia incolora si cu aroma de lamaie.

Utilizarea la copii si adolescenti: Coldfexin nu este recomandat pentru utilizare la copii si adolescenti cu varsta sub 16 ani.

Varstnici: Nu sunt recomandari de modificare a dozei la persoanele varstnice.

Daca simptomele persista mai mult de 3 zile sau se agraveaza, adresati-va medicului dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Nu au existat raporte referitoare la influenta Coldfexin asupra capacitatii dumneavoastra de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Sarcina si alaptarea:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament in cazul in care sunteti gravida sau alaptati, credeti ca puteti fi gravida sau intentionati sa aveti un copil.

Coldfexin nu este recomandat pe parcursul sarcinii sau alaptarii.

Contraindicatii: Nu utilizati Coldfexin daca sunteti alergic la paracetamol si clorhidrat de fenilefrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: Inainte sa utilizati utilizati Coldfexin, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Forma de prezentare: 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.