Medicamente fara reteta

Aliflusin 500mg/200mg/4mg, 10 plicuri, Zdrovit

Brand: ZDROVIT
29,99 Lei

Pret / CT: 29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aliflusin 500mg/200mg/4mg, 10 plicuri, Zdrovit

652384444

Aliflusin este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor de gripa, raceala si din stari asemanatoare gripei, cum sunt cefalee, febra, dureri in gat, in special insotite de rinoree, la adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Beneficii: Indicatii terapeutice: 

  • Febra;
  • Durere de cap;
  • Dureri in gat;
  • Secretie nazala apoasa.

Compozitie:

  • 500mg paracetamol
  • 200mg acid ascorbic
  • 4mg maleat de clorfeniramina

Mod de utilizare: 

Dozaj

Adulti si adolescenti peste 15 ani. Doza recomandata este de un singur plic (500 mg paracetamol, 200 mg acid ascorbic, 4 mg maleat de clorfeniramina) la nevoie, de pana la 3 ori pe zi, la un interval de cel putin 4 ore intre doze. Doza zilnica maxima de 3 plicuri granule efervescente (1500 mg paracetamol, 600 mg acid ascorbic si 12 mg maleat de clorfeniramina) nu trebuie depasita intr-un interval de 24 de ore.

Durata tratamentului

Adulti: Acest medicament nu se va lua mai mult de 3 zile in caz de febra si 5 zile pentru tratarea durerii fara a cere sfatul unui medic.

Adolescenti cu varsta peste 15 ani: Acest medicament nu se va lua mai mult de 3 zile in caz de febra si pentru tratarea durerii fara a cere sfatul unui medic.

Mod de administrare: Administrare orala. Granulele efervescente trebuie dizolvate intr-un pahar cu apa calda. Solutia trebuie consumata imediat dupa preparare.

Grupa farmacoterapeutica: alte analgezice si antipiretice. anilide, paracetamol, combinatii excl. psiholeptice

Forma de prezentare: 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.