Medicamente fara reteta

Coldrex Junior Hotrem, 10 plicuri, Perrigo

Brand: PERRIGO
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / PLICURI: 1,90 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Coldrex Junior Hotrem, 10 plicuri, Perrigo

5346335

Ce este Coldrex Junior HotRem si pentru ce se utilizeaza

Coldrex Junior HotRem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active:
- Paracetamolul: amelioreaza durerea si reduce temperatura corporala in conditii de febra.
- Clorhidratul de fenilefrina: un decongestionant simpatomimetic care desfunda nasul si sinusurile ajutandu-va sa respirati mai usor.
- Acidul ascorbic (vitamina C): este o substanta uzuala inclusa in medicamentele recomandate pentru raceala si gripa; ajuta la inlocuirea pierderilor de vitamina C din raceala si gripa.

Coldrex Junior HotRem asigura copilului dumneavoastra ameliorarea rapida si eficienta a simptomelor din raceala si gripa inclusiv febra, frison, nas infundat, dureri de cap, disconfort si dureri musculare, dureri in gat, sinuzita si dureri asociate.

Cum sa administrati Coldrex Junior HotRem

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Pentru administrare orala. Coldrex Junior HotRem se administreaza sub forma unei bauturi calde.

Mod de administrare
Goliti continutul unui plic intr-o cana. Adaugati apa calda, amestecati bine.

Doza recomandata pentru copii cu varsta intre 6-12 ani:

- se administreaza un plic la fiecare 4-6 ore. Nu se administreaza mai mult de 4 plicuri in 24 de ore. Nu se administreaza mai frecvent de 4 ore.
Nu depasiti dozele recomandate. Administrati intotdeauna cea mai mica doza eficienta pentru a ameliora simptomele copilului dumneavoastra.

Medicamentul nu trebuie utilizat mai mult de 3 zile fara recomandarea medicului. Daca simptomele persista dupa 2-3 zile de la utilizare, adresati-va medicului.

Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 6 ani.

Daca ati dat copilului dumneavoastra mai mult Coldrex Junior HotRem decat trebuie Contactati imediat medicul dumneavoastra si spuneti-i exact ce doza ati administrat copilului. Medicul dumneavoastra va va spune ce trebuie sa faceti.
Este important sa-i spuneti doctorului, chiar daca copilul se simte bine. Daca o persoana a luat prea mult paracetamol, exista un risc serios de leziuni hepatice datorita intarzierii instituirii tratamentului. In caz de supradozaj se impune tratament medical imediat. Simptomele supradozajului constau in tulburari hepatice, gastro-intestinale, reactii alergice, dureri de cap, agitatie, palpitatii si cresterea tensiunii arteriale.

Daca ati uitat sa administrati copilului dumneavoastra o doza de Coldrex Junior HotRem: Nu administrati o doza dubla pentru a inlocui doza uitata. 

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactiile adverse rare pot include: eruptii trecatoare pe piele si alte alergii; cresterea tensiunii la nivelul ochilor; dificultati de urinare (retentie urinara); perceperea suparatoare a batailor inimii (palpitatii).

Reactiile adverse foarte rare includ: scaderea numarului unor celule sanguine numite plachete (trombocitopenie); eruptii trecatoare pe piele si alte alergii, inclusiv o reactie alergica brusca de mare amploare care implica intregul organism numita anafilaxie; ingustarea cailor respiratorii datorita spasmului musculaturii (bronhospasm); afectiuni ale ficatului.
Au fost raportate cazuri foarte rare de reactii cutanate grave.

Reactiile adverse cu frecventa necunoscuta pot include: cresterea tensiunii arteriale; dureri de cap (cefalee); senzatie de ameteala; incapacitatea de a dormi (insomnie); nervozitate, varsaturi, greata; diaree.

Incetati sa mai administrati Coldrex Junior HotRem si consultati imediat medicul daca observati urmatoarele reactii adverse, care sunt rare: eruptii trecatoare pe piele si alte alergii, inclusiv o reactie alergica brusca de mare amploare care implica intregul organism numita anafilaxie; iritatie a pielii, descuamare sau ulcere bucale; pierderea temporara a vederii, care se poate datora unei tensiuni crescute anormal la nivelul ochilor (aceasta reactie este foarte rara dar apare la persoanele care au glaucom); vanataie inexplicabila sau sangerare neasteptata; daca anterior au aparut dificultati de respiratie cand ati administrat aspirina sau alte antiinflamatoare nesteroidiene si acum apare aceeasi reactie la acest medicament; reactii alergice cum ar fi iritatii ale pielii sau mancarimi, insotite uneori de probleme respiratorii sau umflarea buzelor, limbii, gatului sau a fetei; puls al inimii neobisnuit de rapid sau o senzatie neobisnuita de batai rapide ale inimii; ingustarea cailor respiratorii datorita spasmului musculaturii (bronhospasm); dificultate la urinare (aceasta reactie poate aparea la barbatii care au prostata marita).

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.11.2020