Lapte praf HA 1 Combiotic, lapte de inceput, de la nastere, 350 g, HiPP

Mama si copilul

In stoc

34.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

HiPP HA1 Combiotic formula de lapte praf de inceput, de la nastere. Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui. Daca copilul este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte. HiPP HA 1 conţine o combinatie unica de ingrediente: culturi naturale ale acidului lactic, galacto-oligozaharide (GOS) obţinute din lactoza, Vitaminele A, C şi D pentru sistemul imunitar.

Ingrediente:

Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), proteine din zerhidrolizate, fibre (galacto-oligozaharide din lactoza), ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, uleiuri LCP (ulei vegetal din mortierella alpina, ulei de peste), emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- si digliceridelor acizilor grasi, hidroxid de potasiu, hidroxiddesodiu, L-tirozina, L-fenilalanina, carbonat de magneziu, colina, carbonat de calciu, vitamina C, L-triptofan, inozitol, lactat feros, sulfat de zinc, L-carnitina, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillusfermentumhereditum), acid pantotenic, vitamina A, niacina, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina B, vitamina B12 , sulfat de mangan, iodat de potasiu, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, biotina, vitamina D, fara ingrediente modificate genetic acizi grasi polinesaturati cu lant lung Lactobacillus fermentum.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

350 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.