Lapte praf HA 1 Combiotic, 350g, HiPP

Mama si copilul

Brand: HIPP
Campanie nationala Dr.Max
In stoc
35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf HA 1 Combiotic, 350g, HiPP

7518759

Laptele praf HA 1 Combiotic este o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (de exemplu fier, calciu, iod si mai multa vitamina D). Cu ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectate, si o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic (originar izolate din laptele matern) si acizi grasi Omega 3. Poate fi administrat de la varsta de 2 ani.

Ingrediente: Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier din culturi sustenabile, certificate de catre organisme de control independente, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), proteine din zerhidrolizate, fibre (galacto-oligozaharide din lactoza), ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, uleiuri LCP (ulei vegetal din mortierella alpina, ulei de peste), emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- si digliceridelor acizilor grasi, hidroxid de potasiu, hidroxiddesodiu, L-tirozina, L-fenilalanina, carbonat de magneziu, colina, carbonat de calciu, vitamina C, L-triptofan, inozitol, lactat feros, sulfat de zinc, L-carnitina, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillusfermentumhereditum), acid pantotenic, vitamina A, niacina, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina B, vitamina B12 , sulfat de mangan, iodat de potasiu, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, biotina, vitamina D, fara ingrediente modificate genetic acizi grasi polinesaturati cu lant lung Lactobacillus fermentum.

Mod de utilizare: Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Precautii:

Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

Daca copilul este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte.

Forma de prezentare: 350g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.04.2021